Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Archiefstellingen

Uitsluitend dossiers en overige papieren archiveren? Archiefstellingen zorgen voor meer overzicht en creëren bovendien meer opslagruimte.
  • Overzicht in het archief.
  • Ruim 30% meer opslagruimte.
  • Keuze uit vele merken.

 

Weten wat archiefstellingen kosten?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom archiefstellingen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Overzicht met archiefstellingen

Archiefstellingen helpen u documenten overzichtelijk op te slaan op kantoor en op de werplek.

Meer overzicht zorgt voor meer tijd

Nieuwe archiefstellingen zorgen voor meer overzicht. Uw vertrouwelijke documenten, mappen en papieren slaat u overzichtelijk op in uw nieuwe archiefstellingen. Deze nieuwe archiefstellingen zijn op maat te maken. Hierdoor zijn de nieuwe archiefstellingen van L.P. Petersen altijd op maat gemaakt. Uw personeel werkt na de invoering van uw nieuwe archiefstellingen een stuk efficiënter doordat zij snel de benodigde documentaties terugvinden.

Alle papieren en dossiers zijn netjes opgeslagen. Dit voorkomt lang zoeken naar belangrijke documenten. Nieuwe archiefstellingen zijn verkrijgbaar in meerdere bekende merken van hoge kwaliteit.

Meer overzicht zorgt voor meer tijd

Eenvoudig besparen?

Wilt u direct besparen op de kosten? L.P. Petersen biedt naast nieuwe archiefstellingen ook gebruikte archiefstellingen aan. Met deze gebruikte archiefstellingen geniet u van dezelfde kwaliteit, maar dan wel ruim 30% goedkoper! 


Merken archiefstellingen

De Lundia en Bruynzeel archiefstellingen helpen u te besparen op opslagruimte. De lange zoektochten naar documenten stopt bij een overzichtelijk archief. 

Bruynzeel archiefstellingen hebben een betrouwbaar karakter. Deze worden al jarenlang gemonteerd bij verschillende opdrachtgevers. Met deze archiefstellingen haalt u hele degelijke functionaliteit binnen voor uw archief. 

De Lundia archiefstellingen bespaart je tot wel 30% aan opslagruimte. Ook de Lundia archiefstellingen zijn heel degelijk in gebruik. Uw medewerkers vinden met gemak de benodigde documenten in het archief. Als u al gebruik maakt van archiefstellingen en deze wilt uitbreiden, is dit merk archiefstelling een goede oplossing. Deze is makkelijk te monteren aan huidige archiefstellingen. 

Als alternatief voor nieuwe stellingen leveren wij ook gebruikte stellingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op! 

Eenvoudig besparen?


Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336