Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Draagarmstellingen

Uw magazijn wilt u zo slim mogelijk inrichten. Effectief werken, orders verwerken terwijl u met gemak het overzicht behoudt. Dit geldt natuurlijk ook voor goederen die niet in standaard stellingen passen. Daar zijn draagarmstellingen voor. Geschikt voor het opslaan van langgoedmateriaal.
  • Geschikt voor lange goederen
  • Groot draagvermogen
  • Op maat aanpasbaar
  • Alle merken op voorraad

Weten wat een draagarmstelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom draagarmstellingen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Nieuwe draagarmstellingen

Afwijkende producten op effectieve wijze opslaan

Draagarmstelling voor hogere efficiëntie

Door goederen en materialen in stellingen op te slaan creëert u meer ruimte en overzicht. Een draagarmstelling is een slimme oplossing voor materialen die niet in standaard stellingen passen, zoals de palletstelling of legbordstelling.

Door opslag van al uw materialen kan het personeel efficiënter te werken gaan. Materialen zijn eenvoudiger te vinden en van A naar B te brengen. Dit versnelt het arbeidsproces en daarmee de arbeidsproductiviteit van uw medewerkers. Bovendien zorgt u met draagarmstellingen voor een georganiseerd magazijn. Meer organisatie in het magazijn betekent een veilig magazijn. Dat werkt wel zo prettig.

Draagarmstelling voor hogere efficiëntie

Aanpasbare draagarmstellingen voor meer capaciteit

Het voordeel van draagarmstellingen? Ze zijn op maat aan te passen. Lange en zware materialen opslaan die diverse formaten hebben? U slaat het met eenvoud op in draagarmstellingen. Bovendien zorgt een goed georganiseerd magazijn met de juiste stellingen voor meer ruimte. U benut het maximale van uw magazijn.

Door ons eigen transport leveren wij de draagarmstellingen op uw locatie. L.P. Petersen heeft ook jaren ervaring in het optimaal inrichten van uw opslagruimte. Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

Aanpasbare draagarmstellingen voor meer capaciteit

30% goedkopere draagarmstellingen kopen?

L.P. Petersen denkt graag met u mee op het gebied van financiële uitgaven. Wij bieden daarom ook de mogelijkheid om gebruikte draagarmstellingen aan te schaffen. Deze stellingen beschikken over de vereiste kwaliteit, maar zijn 30% goedkoper ten opzichte van nieuwe stellingen. Op enkele gebruikerssporen na, ontvangt u de kwaliteit van een nieuwe draagarmstelling.

Iedere stellingen lopen wij van top tot teen na. Onze ervaren vakmensen inspecteren en keuren ieder onderdeel, voordat u uw stelling ontvangt. Zo kunt u met een vertrouwd gevoel de magazijn benutten.

Vraag een offerte aan voor uw merk

U kunt bij L.P. Petersen kiezen uit vele merken. Wij zijn 100% merkonafhankelijk, waardoor wij niet gebonden aan leveranciers zijn. Hoewel B&R en Ora draagarmstellingen het meest gekozen zijn, beschikken wij ook over andere merken.

Staan ze niet weergegeven op de site? Neem gerust contact op.