Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Gebruikte archiefstellingen

Overzichtelijk en voordelig dossiers archiveren? Met gebruikte archiefstellingen archiveert u een stuk eenvoudiger.  Ze schelen u ruim 30% opslagruimte. Daarnaast werkt u efficiënter door een overzichtelijk archief. 
  • Gebruikte archiefstellingen zijn ruim 30% goedkoper dan nieuwe archiefstellingen.
  • Meerdere bekende merken op voorraad.
  • Overzichtelijk archief.

Prijsopgave van een gebruikte archiefstellingen ontvangen?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een gebruikte legbordstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Gebruikte archiefstellingen voor overzichtelijke opslag

Bespaar 30% opslagruimte met archiefstellingen van L.P. Petersen

Tweedehands archiefstellingen

Papieren en dossiers eenvoudig en overzichtelijk opslaan? Met gebruikte archiefstellingen gebruikt u de beschikbare opslagruimte efficiënter. Uw archief wordt in gebruikte archiefstellingen overzichtelijk opgeslagen. U bespaart tot wel 30% opslagruimte met gebruikte archiefstellingen van L.P. Petersen. Met meer dan 25 jaar ervaring aan magazijninrichtingen helpen wij u vinden van de optimale indeling voor uw opslagruimte. 

Wij staan klaar om deskundig advies te verschaffen om de juiste keuze te maken. Met meer dan 25 jaar ervaring weet L.P. Petersen het magazijn optimaal te benutten.

 De meest bekende archiefstellingen zijn van het merk Nedcon, G3 en Lundia. 

Tweedehands archiefstellingen

Onze merken gebruikte archiefstellingen

L.P. Petersen biedt een breed assortiment aan archiefstellingen. We leveren bijvoorbeeld Lundia en Bruynzeel archiefstellingen en helpen u de efficiëntie van uw opslagruimte te verbeteren. 

Lundia stellingen worden vaak ingezet als archiefstellingen. Lundia archiefstellingen bespaart je tot wel 30% ruimte. Daarnaast behoud u een veilige opslag die ook overzichtelijk voor uw medewerkers is. Lundia archiefstellingen bestaan vaak uit hout. Uw gebruikte archiefstellingen van Lundia past u makkelijk aan als u een nieuwe inrichting wenst. 

Bruynzeel archiefstellingen zijn zeer betrouwbaar. L.P. Petersen heeft al jarenlang Bruynzeel stellingen in het assortiment vanwege de functionaliteit van de archiefstellingen. U bespaart enorm veel tijd met het opzoeken van producten door een overzichtelijke voorraadopslag. 

U bespaart met gebruikte archiefstellingen tot wel 30% op nieuwe archiefstellingen. De gebruikte stellingen voldoen altijd aan de kwaliteitseisen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op

 

Onze merken gebruikte archiefstellingen