Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Gebruikte draagarmstellingen

Gebruikte draagarmstellingen zijn geschikt om langgoedmateriaal op te slaan. Lange producten passen vaak niet in de overige stellingen. Het voordeel van gebruikte draagarmstellingen is dat er geen staanders in de weg zitten. Gebruikte draagarmstellingen zijn voor ieder magazijn geschikt en bespaart u tot wel 30% t.o.v. nieuwe draagarmstellingen.
  • Speciaal voor langgoedmateriaal
  • Zeer groot draagvermogen
  • Makkelijke montage

Prijsopgave van gebruikte draagarmstellingen ontvangen?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een gebruikte draagarmstellingen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Gebruikte draagarmstellingen: 30% goedkoper

Afwijkende goederen opslaan tegen een eerlijke prijs

Specialist in gebruikte stellingen

L.P. Petersen concentreert zich op gebruikte draagarmstellingen om grote uitgaven te voorkomen. Dit bespaart u ruim 30% op nieuwe draagarmstellingen. Gebruikte draagarmstellingen van het merk Ramada of Ora zijn van uitstekende kwaliteit. Onze tweedehands draagarmstellingen voldoen altijd aan de vereiste kwaliteitseisen en veiligheidseisen. 

L.P. Petersen levert uw gebruikte draagarmstellingen op locatie. Wij monteren de draagarmstellingen voor u op locatie indien dit gewenst is. Bekijk daarnaast ook onze palletstellingen en grootvakstellingen. Deze bieden in veel gevallen ook een goede uitkomst voor uw magazijninrichting. 

L.P. Petersen heeft een team voor u klaar staan dat meer dan 30 jaar ervaring heeft in gebruikte stellingen. Wij geven u een onafhankelijk advies over uw gebruikte draagarmstellingen. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde merken en zijn hierdoor volledig objectief. 

Vraag direct uw offerte op of neem contact met ons op

Specialist in gebruikte stellingen


Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336