Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Gebruikte draagarmstellingen

Gebruikte draagarmstellingen zijn geschikt om langgoedmateriaal op te slaan. Lange producten passen vaak niet in de overige stellingen. Het voordeel van is dat er geen staanders in de weg zitten. Gebruikte draagarmstellingen zijn voor ieder magazijn geschikt en bespaart u tot wel 30% t.o.v. nieuwe exemplaren.
  • Speciaal voor langgoedmateriaal
  • Zeer groot draagvermogen
  • Makkelijke montage

Prijsopgave van gebruikte draagarmstellingen ontvangen?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een gebruikte draagarmstellingen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Gebruikte draagarmstellingen: 30% goedkoper

Afwijkende goederen opslaan tegen een eerlijke prijs

Specialist in gebruikte draagarmstellingen

L.P. Petersen concentreert zich op gebruikte draagarmstellingen om grote uitgaven te voorkomen. Dit bespaart u ruim 30% op nieuwe draagarmstellingen. In ons assortiment voeren wij merken als Ramada of Ora. Deze bieden uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze vakmensen keuren en inspecteren iedere stelling. Zodoende voldoende ze altijd aan de vereiste kwaliteitseisen en veiligheidseisen.

L.P. Petersen levert uw gebruikte draagarmstellingen op locatie. Wij monteren direct indien dit gewenst is. Dankzij ons eigen transport en installatiemiddelen is dit snel te realiseren. Zo hoeft u dus niet lang te wachten op uw aankoop.

Met een team dat meer dan 30 jaar ervaring heeft, kunnen wij u onafhankelijk advies geven. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde merken, waardoor wij volledig objectief advies geven.

Vraag direct uw offerte op of neem contact met ons op

Specialist in gebruikte draagarmstellingen

Speciaal voor groot afwijkend materiaal

Draagarmstellingen zijn met name geschikt voor afwijkend materiaal. Dit is materiaal dat bijvoorbeeld ver uitsteekt en daarom niet prettig op andere stellingen past.

Door dit materiaal komt het vaak voor dat magazijneigenaren niet weten hoe ze het magazijn goed kunnen inrichten. L.P. Petersen inspecteert daarom graag vooraf de ruimte om tot een ideale indeling te komen. Zo benut u de maximale capaciteit en bevordert het verdere efficiency in het magazijn.

Bovendien kunnen wij de levering en montage realiseren door ons eigen transport en installatiemiddelen.

Denkt u dat het materiaal toch in 'normale' stellingen opgeslagen kan worden? Dan raden wij de gebruikte palletstellingen aan.