Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Gebruikte entresolvloeren

Het magazijn zo efficient mogelijk inrichten? L.P. Petersen beschikt over gebruikte entresolvloeren. Ideaal om de ruimte van het magazijn maximaal te gebruiken. Gebruikte entresolvloeren voldoen altijd aan de kwaliteitseisen. We leveren indien gewenst ook nieuwe entresolvloeren.
  • Efficiente magazijninrichting
  • Groot draagvermogen
  • Eenvoudige montage

Weten wat gebruikte entresolvloeren kosten?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom gebruikte entresolvloeren bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Gebruikte entresolvloeren voor de juiste prijs

Haal het maximale uit uw magazijn!

Benut de ruimte in het magazijn

Gebruikte entresolvloeren zorgen voor een extra verdieping in het magazijn. U creeërt meer ruimte in uw magazijn, wat voor een verhoogde efficiëntie zorgt. Als u op zoek bent naar meer ruimte in uw magazijn, zijn gebruikte entresolvloeren de juiste oplossing. 

Gebruikte entresolvloeren van L.P. Petersen zijn direct uit voorraad leverbaar. Onze gebruikte entresolvloeren voldoen aan alle kwaliteitseisen en veiligheidseisen. Daarnaast bespaart een gebruikte entresolvloer u tot wel 30% aan aanschafwaarde. Een gebruikte entresolvloer heeft hierdoor een snelle terugverdien periode. 

Benut de ruimte in het magazijn

Gebruikte entresolvloeren

L.P. Petersen beschikt over diverse afmetingen, inclusief balustrades en trappen. Gebruikte entresolvloeren maken wij op maat en installeren wij bij u op locatie. Daarnaast zijn de gebruikte entresolvloeren makkelijk uit te breiden of aan te passen. Hierdoor blijft uw bedrijfshal of magazijn flexibel. 

Wilt u meer weten over het gebruik van gebruikte entresolvloeren in uw magazijn of bedrijfspand? Ons team heeft al meer dan 30 jaar ervaringen met het succesvol inrichten van magazijnen. Gebruikte entresolvloeren hebben geen geheimen voor het team van L.P. Petersen. 

U bespaart met gebruikte grootvakstellingen tot wel 30% op nieuwe entresolvloeren

Vraag voor meer informatie een vrijblijvende prijsopgave aan of neem contact met ons op!

Gebruikte entresolvloeren

Nieuws

​Hoe gaan pallets van en naar palletstellingen?

Pallets zijn er in verschillende soorten en maten. Maar wie in een specifieke branche in een magazijn met palletstellingen werkt, ziet vaak dezelfde types voorbijkomen. Die pallets worden gecontroleerd, getransporteerd en eventueel in palletstellingen opgeslagen. Het gehele proces vatten wij in dit artikel kort samen.

Lees verder →

​Verpakkingsinstructies bij stapelen pallets

Heeft u een klein magazijn met vast personeel? Dan is bij iedereen helder hoe pallets gewikkeld en verpakt moeten worden. Beschikt u echter over een groot magazijn met wisselende arbeidskrachten, dan is de situatie anders. De beste manier van het verpakken van pallets is dan niet bij iedereen bekend, waardoor u hier duidelijke instructies over moet verstrekken.

Lees verder →

Combineer uw magazijnstellingen met tussenvloeren

In uw magazijn streeft u naar de maximaal haalbare hoeveelheid opslagruimte. U investeert daarom in palletstellingen die het beschikbare vloeroppervlak zo optimaal mogelijk benutten en ontwikkelt een optimaal verkeersplan om de hoogste efficiëntie te behalen. Wilt u echter een extra stap zetten in het vergroten van de opslagruimte: dan mist er nog één ingrediënt: de tussenvloer.

Lees verder →

​Veilig verkeer naar uw palletstellingen buiten

Bij de plaatsing van palletstellingen in uw magazijn denkt u al snel aan binnenopslag. Maar in sommige gevallen is buitenopslag handiger, bijvoorbeeld door de specifieke arbeidsprocessen binnen uw bedrijf of een gebrek aan ruimte in de magazijnomgeving. Net als binnen, is het opstellen van een doordacht verkeersplan in dat geval van groot belang om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen.

Lees verder →

​5S-methode voor een betere magazijnorganisatie

Verpakkingsactiviteiten en Value Added Logistics vormen fundamentele onderdelen van de arbeidsprocessen in een magazijn. Ze spelen zich af na het orderpickingproces rondom palletstellingen en voor consolidatie van de artikelen. Dat alles te midden van het drukke verkeer en de personeelsstromen in een dynamische magazijnomgeving.

Lees verder →

Optimale aanvoer van goederen naar uw palletstellingen

In grote magazijnen wordt soms gewerkt met meerdere verdiepingen. Want hoewel het gebruik van palletstellingen al zeer ruimtebesparend is, resulteert een verdiepingsvloer in een verdubbeling van de beschikbare opslagruimte. En dat zonder dure verbouwing! Binnen zo’n complexe magazijnomgeving met meerdere verdiepingen is een optimale aanvoer van goederen echter van groot belang.

Lees verder →

​Professionele montage van uw magazijnstellingen

Zelfs de meest drukke magazijnomgevingen zijn ooit begonnen als lege hal. Het begint vaak met de ingebruikname van slechts enkele magazijnstellingen. Maar als de onderneming groeit, groeit het magazijn mee. Voordat u het weet, heeft u tal van verschillende soorten stellingen nodig. En op dat gebied kan L.P. Petersen u compleet ontzorgen.

Lees verder →

Reparaties aan uw magazijnstellingen

In een magazijn waar intensief gewerkt wordt, zijn beschadigingen aan magazijnstellingen soms nauwelijks te voorkomen. Sommige van deze schades vallen gelukkig nauwelijks op. Daarin schuilt echter ook het gevaar, want niet opgemerkte beschadigingen kunnen leiden tot gevaarlijke situaties voor de medewerkers in uw magazijn.
 

Lees verder →

​3 redenen om een magazijnstelling te huren

Een magazijnstelling kopen is een goed idee als u de stelling jaren achtereen intensief wil gebruiken. Soms is dat echter niet het geval en heeft u een stelling slechts tijdelijk nodig, bijvoorbeeld voor een eenmalige klus of een kortlopende opdracht. Hieronder geven wij 3 redenen waarom een stelling huren in die situatie een beter plan is.

Lees verder →

​Hoe flexibel is een palletstelling?

De palletstelling is een ware klassieker onder de magazijnstellingen. Dit type stelling is in talloze magazijnen te bewonderen en dat heeft een simpele reden: veel grote en zware goederen worden nu eenmaal op pallets getransporteerd. Maar hoe flexibel zijn palletstellingen nu eigenlijk? Wij gaan er in dit artikel nader op in.

Lees verder →

​Pushback palletstelling: voordelen en tips

Slaat u grote pallets met zware goederen op in uw magazijn en werkt u het liefst volgens de LIFO-methode (Last In First Out)? Dan is de pushback stelling een type palletstelling dat u ongetwijfeld zal bevallen. In dit artikel vertellen wij over de voordelen van dit type magazijnstelling en de aspecten waarmee u zoal rekening moet houden.

Lees verder →

​Wikkelen van pallets uit uw stelling

Wie in zijn magazijn veel met pallets werkt, is ongetwijfeld in het bezit van meerdere palletstellingen. Maar soms moeten de opgeslagen goederen na enige tijd worden doorgestuurd naar een andere locatie. Het wikkelen van pallets zorgt voor de benodigde stabiliteit en is de beste manier om ze gereed te maken voor een veilig transport.

Lees verder →

​De mogelijkheden van elektrische pallettrucks

Het vervoer van zware pallets van en naar uw palletstellingen is een belangrijk onderdeel van het intern transport in uw magazijn. Een uitstekend hulpmiddel op dit gebied zijn elektrische pallettrucks, die dankzij hun bescheiden afmetingen en simpele bediening ook in een omgeving met smalle gangen inzetbaar zijn. Ideaal als u de beschikbare hoeveelheid vloeroppervlak wilt maximaliseren.

Lees verder →

​Plaats uw palletstellingen in een brede gang

Palletstellingen behoren niet alleen tot de meest gebruikte, maar ook tot de grootste stellingen in uw magazijn. Hierdoor lopen zij extra risico op schade door zaken zoals overbelasting en aanrijding. Het plaatsen van palletstellingen in een brede gang is dan ook noodzakelijk om ongewenste kostenposten te voorkomen en de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen.

Lees verder →

​Het opstellen van een verkeersplan

Bedrijven schenken veel aandacht aan verkeersveiligheid buiten, op het bedrijfsterrein. Maar minstens zo belangrijk is het hanteren van een goed verkeersplan binnen, in het magazijn. Grote magazijnstellingen zoals palletstellingen zijn namelijk kwetsbare objecten, die bij aanrijding risico’s opleveren voor de veiligheid. Het opstellen van een gedegen verkeersplan is daarom van groot belang.

Lees verder →

​De beveiliging van verrijdbare magazijnstellingen

Heeft u soms tijdelijk meer opslagcapaciteit of gangpadruimte nodig in uw magazijn? Dan zijn verrijdbare magazijnstellingen de flexibele oplossing waar u naar op zoek bent. De verrijdbaarheid van palletstellingen brengt echter ook bepaalde beveiligingsrisico’s met zich mee. Hieronder bespreken we hoe u hier optimaal op kunt inspelen.

Lees verder →

Draagarmstellingen: ideaal voor opslag langgoed

Draagarmstellingen behoren tot de meest flexibele magazijnstellingen en zijn bij uitstek geschikt voor de opslag van langgoed. Dat is de reden waarom veel bedrijven in hun magazijn tegenwoordig voor een draagarmstelling kiezen. Maar hoe kunt u het beste met dit type magazijnstelling werken en waar moet u rekening mee houden? We vertellen het in dit artikel.

Lees verder →

​De kracht van doorrijstellingen

Vorige week schreven wij nog over de uitgebreide mogelijkheden van inrijstellingen. Deze populaire magazijnstellingen bieden maximale opslagruimte bij een beperkte vloeroppervlakte en lenen zich bij uitstek voor toepassing van de bekende LIFO-methode. Geeft u echter juist de voorkeur aan de FIFO-methode en een hogere omslagcapaciteit? Dan is een doorrijstelling, ook wel bekend als doorrolstelling, de betere keuze.

Lees verder →

​Mogelijkheden en risico’s van inrijstellingen

Palletstellingen behoren zonder twijfel tot de meest gebruikte magazijnstellingen. Toch zijn er ook andere stellingen die grote voordelen bieden op het gebied van de opslag van goederen op pallets. Werkt u bijvoorbeeld graag volgens de LIFO-methode (Last In First Out) of wilt u de aanwezige vloeroppervlakte zo efficiënt mogelijk benutten? Dan is een inrijstelling een uitstekende optie.

Lees verder →

​Grootvakstellingen voor opslag losse goederen

Het is een veelvoorkomend probleem in grote magazijnen: medewerkers en heftrucks die elkaar kruisen in de buurt van de laaddocks. De medewerkers houden zich vaak bezig met losse goederen, terwijl de heftrucks grote pallets vervoeren. Een combinatie van aparte locaties voor losse goederen en een slimme inzet van grootvakstellingen helpt om deze situatie eenvoudig te verbeteren.

Lees verder →

​Verrijdbare palletstellingen voor meer opslagcapaciteit

In een relatief klein magazijn is het soms lastig om alle inkomende goederen op te slaan. Het verhogen van de opslagdichtheid is in dat geval de enige manier om de opslagcapaciteit uit te breiden. Het gebruik van verrijdbare palletstellingen is hiervoor bij uitstek geschikt. Deze magazijnstellingen creëren meer gangpadruimte, maar brengen op het gebied van veiligheid een aantal uitdagingen met zich mee.

Lees verder →

​Ergonomie belangrijk bij keuze voor legbordstelling

Legbordstellingen behoren tot de meest veelzijdige magazijnstellingen. Ze zijn licht, eenvoudig te monteren en beschikken over de nodige draagkracht. Doordat de opgeslagen goederen vaak licht en klein zijn, is het risico op zware ongelukken bovendien nihil. Wel is ergonomie een belangrijk aspect dat veelal onderbelicht wordt.

Lees verder →

​Maak orderpicking bij palletstellingen veiliger en efficiënter

Palletstellingen zijn in grote magazijnen de meest voorkomende magazijnstellingen. Deze grote stellingen worden over het algemeen gebruikt voor de opslag van grote pallets met soms zware goederen. In het magazijn staan ze daarom vaak in een brede gang, zodat heftrucks de grote pallets gemakkelijk richting de palletstelling kunnen vervoeren.

Lees verder →

​Omgang met pallets in uw magazijn

Regelmatig besteden we aandacht aan manieren waarop u uw magazijninrichting kunt optimaliseren. De keuze voor de juiste magazijnstellingen zoals palletstellingen vormt hier een belangrijk onderdeel van. Net zo belangrijk is echter de omgang met de goederen die daarin worden opgeslagen; de pallets. In dit artikel geven we een aantal tips om de efficiëntie in uw magazijn verder te verhogen.

Lees verder →

​Virtueel magazijn biedt inzicht in veiligheid

De arbeidsveiligheid in magazijnen is nog regelmatig onderwerp van discussie. Het werken met grote magazijnstellingen zoals palletstellingen brengt nu eenmaal risico’s met zich mee. Toch zijn er verschillende manieren om die risico’s efficiënt te reduceren. Deze manieren worden nu inzichtelijk gemaakt door de Logistieke Veiligheids Catalogus, die een virtueel magazijn heeft ontwikkeld.

Lees verder →

​Steeds meer veiligheidskeuringen in magazijnen

Veiligheid speelt in magazijnen een belangrijke rol. Dat is niet zo vreemd, want het betreft een drukke omgeving waarin wordt gewerkt met zware goederen. Het afgelopen jaar is het aantal magazijnkeuringen wederom flink toegenomen. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten veiligheidskeuringen en de oorzaken van de toename.

Lees verder →

​Wat is het draagvermogen van mijn palletstelling?

Palletstellingen behoren tot de grootste magazijnstellingen en beschikken doorgaans dan ook over een groot draagvermogen. Maar groot is natuurlijk een relatief begrip. Een vrije interpretatie hiervan brengt de veiligheid van uw magazijnpersoneel mogelijk in gevaar. In dit artikel vertellen we daarom meer over de wijze waarop u het maximale draagvermogen van een palletstelling duidelijk kunt aangeven.

Lees verder →

​Efficiënte opslag in magazijnstellingen

Efficiëntie speelt in elke magazijnomgeving een belangrijke rol. Hoe hoger de efficiëntie namelijk ligt, hoe meer werk uw medewerkers kunnen verzetten binnen een gegeven tijdsperiode. En dat verlaagt ook de kosten aanzienlijk. Voor een efficiënte opslag van goederen in magazijnstellingen zijn er verschillende strategieën. Hieronder bespreken we er twee: de random opslag en ABC-opslag.

Lees verder →

​Opslag van gevaarlijke stoffen in uw magazijn

Helaas komen arbeidsongevallen in magazijnen nog altijd regelmatig voor. Dat is niet verrassend, want er zijn tal van risicofactoren die de kans op een ongeval vergroten. Denk hierbij aan krappe gangen, hoge palletstellingen en zware lasten. Maar er is een nóg grotere risicofactor en dat is de opslag van gevaarlijke stoffen.

Lees verder →

​Goede verlichting in uw magazijn

Regelmatig besteden we op de blog van L.P. Petersen aandacht aan veiligheid. Zo schreven we vorige week nog over het optimaal beschermen van palletstellingen en gaven we eerder al tips voor een veilige magazijninrichting. Een aspect wat echter nog weinig aan de orde kwam, is magazijnverlichting. En dat terwijl het cruciaal is voor een veilige werkomgeving.

Lees verder →

​Bescherm uw palletstellingen tegen aanrijding

In een magazijn is het vaak een drukte van belang. Heftrucks rijden af en aan met zware lasten en niet zelden is er weinig ruimte in de gangpaden. Het is dan ook niet zo gek dat dit soms tot een aanrijding met een palletstelling leidt. Dat is gevaarlijk, want schade aan een stelling kan resulteren in een aanzienlijk verminderd draagvermogen. En dat moet ten koste van alles worden voorkomen.

Lees verder →

​Voorkom instorten van uw palletstelling

Een magazijn is een risicovolle werkomgeving. Het is er druk, soms slecht verlicht en er wordt gewerkt met zware goederen in hoge stellingen. Alle ingrediënten voor een ongeluk liggen dus op de loer. Het is met name de palletstelling die in magazijnen vaak wordt gebruikt. Hieronder leggen wij uit hoe u de risico’s bij dit type stelling minimaliseert.

Lees verder →

​Tips om uw magazijnstellingen beter te benutten

Welke magazijnstellingen in uw magazijn de beste keuze zijn, hangt af van uw werkwijze en de goederen die u opslaat. Maar heeft u eenmaal de keuze voor een bepaalde magazijnstelling gemaakt? Dan is het zaak om de factoren daaromheen waar mogelijk te optimaliseren. Let op de onderstaande 4 aspecten om het maximale rendement uit uw stellingen te halen:

Lees verder →

​Reparatie van uw magazijnstelling: voorkomen is beter dan genezen

Is uw magazijnstelling beschadigd of vertoont deze andere gebreken? De ervaren monteurs van L.P. Petersen voeren graag een vakkundige reparatie voor u uit. Maar beter nog dan het laten uitvoeren van een reparatie, is het voorkomen ervan. Met regelmatig onderhoud en periodieke inspecties zorgt u ervoor dat uw stellingen altijd in optimale conditie blijven.

Lees verder →

​Archiefstellingen voor goedkope kantooropslag

Als u op kantoor werkt, weet u dat er in deze omgeving bepaald geen gebrek is aan papierwerk. Sterker nog: waarschijnlijk komt u ruimte tekort om alle documenten en dossiers veilig op te bergen. In deze situatie zijn archiefstellingen de ideale oplossing. Zo slaat u al uw kantoordocumentatie goedkoop en efficiënt op en bespaart u veel ruimte in uw kantoor.

Lees verder →

​De voordelen van door- en inrijstellingen

Slaat u een grote hoeveelheid aan zware en gelijksoortige artikelen op in uw magazijn? Dan is het gebruik van door- en inrijstellingen wellicht praktischer dan dat van palletstellingen. Door- en inrijstellingen bieden namelijk diverse unieke voordelen, die we in dit artikel uitgebreid zullen bespreken.

Lees verder →

​De beste ganginrichting in uw magazijn

Vorige week hebben wij reeds 3 tips voor een veilige magazijninrichting gegeven. Bijna net zo belangrijk als veiligheid, is de gebruiksvriendelijkheid van een magazijn. Personeel moet er immers prettig en snel kunnen werken, zodat u verzekerd bent van een maximale efficiëntie. Voorwaarde voor een goede gebruiksvriendelijkheid is een doordacht ontwerp van gangen en gangpaden.

Lees verder →

​3 tips voor een veilige magazijninrichting

Efficiëntie en gebruiksgemak zijn in een magazijn belangrijke criteria. Nog belangrijker is echter het veiligheidsaspect. Niet voor niets wordt hier jaarlijks op gecontroleerd door middel van een grondige magazijninspectie. In dit artikel geven we 3 tips hoe u uw magazijninrichting veiliger kunt maken, zonder dat dit ten koste gaat van de efficiëntie van uw werkzaamheden.

Lees verder →

​Magazijninspectie voor een veiliger magazijn


In een groot magazijn wordt vaak intensief gewerkt met zware goederen en meerdere magazijnstellingen. In deze werkomgeving worden aan het veiligheidsaspect hoge eisen gesteld. De ARBO-wetgeving in Nederland schrijft voor dat stellingen jaarlijks minimaal één keer gekeurd moeten worden, om zo de veiligheid van medewerkers te waarborgen.

Lees verder →

​Wanneer een draagarmstelling kiezen?

De opslag van langgoedmaterialen en bouwmaterialen vereist een speciaal soort magazijnstelling: de draagarmstelling. Deze goederen passen in veel gevallen namelijk niet in andere magazijnstellingen. Draagarmstellingen bieden daarnaast diverse voordelen, die ze uitermate geliefd maakt bij ondernemingen in uiteenlopende sectoren.

Lees verder →

​Bandenstelling voor optimale bandenopslag

De bandenstelling is een zeer geliefd type stelling bij L.P. Petersen. Garages, transportbedrijven en andere ondernemingen in de automotive sector kunnen inmiddels niet meer zonder. Dat is niet zo vreemd, want elk bedrijf dat veel met banden werkt, wil deze op een efficiënte, voordelige en grootschalige manier opslaan. En dat is precies wat bandenstellingen u bieden.

Lees verder →

​​Legbordstellingen: gebruikt of nieuw kopen?

Een legbordstelling is een populair type magazijnstelling bij ondernemingen in verschillende branches. De lage prijs en de bescheiden ruimte die de stelling inneemt, zorgen ervoor dat bijna elk magazijn wel over een aantal van deze stellingen beschikt. Dan rest alleen nog de vraag: moeten legbordstellingen gebruikt of nieuw worden gekocht?

Lees verder →

​​Gebruikte grootvakstelling voor maximale opslagruimte

Veel bedrijven bewaren grote en zware goederen in hun magazijn. Deze spullen moeten vaak snel bereikbaar zijn, zodat medewerkers ze eenvoudig kunnen verplaatsen. De stellingen voor opslag dienen dus aan de nodige eisen te voldoen. Het ideale type stelling is in dit geval de gebruikte grootvakstelling, die een maximale opslagruimte combineert met een groot gebruiksgemak. En dat tegen een hele voordelige prijs!

Lees verder →

​De brede inzetbaarheid van een palletstelling

De palletstelling is een zeer geliefd type stelling bij bedrijven met een groot magazijn. Ondernemingen in uiteenlopende sectoren maken er gebruik van om een variëteit aan goederen op te slaan. Maar wat maakt palletstellingen nu zo populair en voor welke situaties zijn ze bij uitstek geschikt? Het antwoord op deze vragen en meer geven we in dit artikel.

Lees verder →

​Hoe kies ik een veilige magazijnstelling?

Binnen uw bedrijf streeft u naar een veilig magazijn. U besteedt daarom veel aandacht aan factoren zoals een optimale gangpadbreedte, een logische plaatsing van goederen en een duidelijke markering van krappe doorgangen en hoeken. Minstens net zo belangrijk is echter de kwaliteit van de gebruikte stellingen. In dit artikel leggen we uit waar u rekening mee moet houden bij de keuze voor een veilige magazijnstelling.

Lees verder →

Entresolvloer voor het creëren van extra ruimte in magazijnen

Entresolvloeren zijn een goede oplossing voor het creëren van extra vloeroppervlak in uw magazijn. 

Lees verder →

Legbordstellingen

legbordstellingen zijn ideaal voor het opslaan van stukgoederen. Makkelijk door hun modulaire opbouw en snel uit te breiden. 

Lees verder →

Stelling huren: voordeliger dan kopen en toch dezelfde kwaliteit!

Een stelling voor een bepaalde periode kopen en vervolgens niet meer gebruiken is zonde van het geld. L.P. Petersen heeft hiervoor dé oplossing!

Lees verder →

Hoe veilig is de verankering van uw stelling

Magazijnstellingen dienen veilig te zijn. Deze stellingen hebben dagelijks veel te verduren. Goede verankering is daarom noodzakelijk. 

Lees verder →

Veiligheid magazijnen: budget voor arbeidsveiligheid steeds kleiner

Ondernemers zijn zich sterk bewust van het belang van een veilige werkomgeving.

Lees verder →

Veiligheidsnormen magazijnstellingen

In 1998 is de nieuwe regelgeving rondom staalconstructies, zoals magazijnstellingen, in gebouwen van kracht.

Lees verder →

Bandenstellingen: dé oplossing om autobanden effectief op te slaan

De bandenstelling is dé ideale oplossing voor het opslaan van autobanden. 

Lees verder →

Stellingen nieuw of gebruikt? L.P. Petersen biedt een passende oplossing

Stellingen voor uw magazijn of werkplaats koopt u zowel nieuw als gebruikt bij L.P. Petersen B.V.. 

Lees verder →

Magazijnstellingen: risico's in magazijnen vaak onderschat

Magazijnstellingen dienen aan veiligheidseisen te voldoen. Kans op ongevallen zit in een klein hoekje.

Lees verder →

Legbordstellingen bieden oneindig veel mogelijkheden voor elk magazijn

Legbordstellingen zijn relatief goedkope legborden en heel erg handig voor het opslaan van kleinere onderdelen en artikelen.

Lees verder →

Legbordstellingen in het magazijn

Bij statische legbordstellingen worden de stukgoederen los, in bakjes of in handzame artikeldozen op doorlopende legborden opgeslagen. 

Lees verder →

Palletstellingen: de oplossing voor het optimaal benutten van de ruimte

Palletstellingen zijn zeer efficiënt. Zowel de hoogte als de lengte van de opslagruimte kan optimaal worden benut. 

Lees verder →

Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336