Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Gebruikte magazijnstellingen

Uw complete opslag veilig en overzichtelijk opslaan? Een gebruikte magazijnstelling is ideaal om de maximale ruimte te benutten. Ze zijn eenvoudig in gebruik en uit te breiden. Het grote voordeel is dat gebruikte magazijnstellingen tot wel 30% goedkoper zijn dan nieuwe magazijnstellingen.
  • Magazijnstelling is gebruikt tot 30% goedkoper
  • Direct op voorraad
  • Levering & montage op snel en vakkundig door L.P. Petersen

Weten wat gebruikte magazijnstellingen kosten?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een gebruikte magazijnstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Gebruikte magazijnstellingen van betrouwbare merken

Gebruikte magazijnstellingen zijn ruim 30% goedkoper

Magazijnstelling gebruikt: wat mag u verwachten?

In magazijnen wordt veelal gewerkt met grote en zware goederen en daarom speelt veiligheid in deze omgeving een grote rol. Het is dan ook belangrijk dat een gebruikte magazijnstelling aan de strengste voorwaarden voldoet. Wij adviseren dan ook om niet zomaar gebruikte stellingen via marktplaats aan te schaffen. U heeft geen enkele garantie met betrekking tot de kwaliteit en conditie.

Wilt u toch een gebruikte magazijnstelling kopen, omdat dit een betere prijs-kwaliteitverhouding biedt?
Laat u dan informeren door L.P. Petersen. Elke stelling die wij aanbieden; zowel gebruikt als nieuw, controleren wij namelijk uitvoerig op zijn draagvermogen en staat. Alleen de gebruikte exemplaren die nagenoeg in nieuwstaat verkeren, komen bij ons in aanmerking voor verkoop. Zo bent u altijd verzekerd van de beste gebruikte magazijnstellingen.

Voordelige magazijnopslag

Gebruikte magazijnstellingen voldoen aan dezelfde kwaliteit- en veiligheidseisen als nieuwe magazijnstellingen. Het grote voordeel van gebruikte uitvoeringen is voornamelijk de prijs, hoewel u aan kwaliteit nauwelijks inlevert. U bespaart tot wel 30%. Op eenvoudige wijze kan er flink bespaard worden op uw magazijnopslag. 

Het is tevens mogelijk om uw stellingen door L.P. Petersen te laten monteren. Heeft u advies nodig over de magazijnopslag en welke magazijnstellingen daar het best bij passen? Met meer dan 25 jaar ervaring adviseren wij u op maat! 

Voordelige magazijnopslag

Populaire merken gebruikte magazijnstellingen

L.P. Petersen heeft verschillende populaire merken magazijnstellingen in het assortiment. Onder andere de Polypal, Hovuma en Bruynzeel zijn razend populair bij onze opdrachtgevers.

Gebruikte magazijnstellingen van Poylpal zijn erg sterk en geschikt voor kleine opslagruimtes tot grote magazijnen. Door Polypal stellingen slim in te zetten, behoudt u overzichtelijk en bevordert het de efficiency in het magazijn. Ze zijn aanpasbaar in lengte en hoogte. Zo benut u maximaal de ruimte.

Hovuma is al jarenlang onderdeel van het brede assortiment van L.P. Petersen. Ze zijn zeer multi-functioneel en daarom geschikt voor kleine en grote opslagruimte. Grote en zware producten kunt u zonder probleem kwijt.

Bruynzeel magazijnstellingen zijn ideaal om voorraad of archief op te slaan. Bruynzeel is al jarenlang een betrouwbaar merk binnen het assortiment van L.P. Petersen. Ook deze magazijnstellingen zijn op grootte aan te passen. 

U bespaart met gebruikte magazijnstellingen tot wel 30% op nieuwe magazijnstellingen. De gebruikte stellingen voldoen altijd aan de kwaliteitseisen.

Ons deskundige team staat klaar om persoonlijk advies te geven, zodat u de juiste keuze maakt. Vraag uw offerte aan of neem contact met ons op!
 

Populaire merken gebruikte magazijnstellingen

Levering en montage

Heeft u behoefte aan meer opslagruimte in uw magazijn? Dan is de aanschaf van een magazijnstelling een logische stap. Zonder professioneel materieel kan het echter lastig zijn om ze te installeren. L.P. Petersen heeft alle benodigheden en vakmensen in huis om dit voor u te realiseren. Dankzij ons eigen transport en machines zoals heftrucks kunnen wij de magazijnstellingen direct monteren na levering. 

Wilt u weten hoe u het magazijn maximaal kunt benutten? Na een zorgvuldige inspectie geven wij u persoonlijk advies op het gebied van type stellingen en de indeling daarvan.

Bespaar ruim 30% op de aanschaf

Een nieuwe stelling aanschaffen kan duur zijn. In dat geval is de keuze voor een gebruikt exemplaar een uitstekend alternatief.

Een magazijnstelling die gebruikt is, hoeft in kwalitatief opzicht namelijk niets onder te doen voor een splinternieuwe uitvoering. Stellingen van kwalitatief hoogwaardige merken zijn ontworpen voor jarenlang intensief gebruik en in veel gevallen is een gebruikte magazijnstelling dan ook nog zo goed als nieuw.

Om kwaliteit te verzekeren, kijken we bij L.P. Petersen uitermate kritisch naar alle gebruikte uitvoeringen die wij in ons assortiment opnemen. Keuringen en inspecties vinden continu plaats. Alleen de stellingen die nog aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen, komen in aanmerking voor een plekje in ons uitgebreide aanbod.

U bent dus enerzijds verzekerd van een gegarandeerde kwaliteit die gecontroleerd is door ervaren keurmeesters en anderzijds betaalt u een prijs die tot maar liefst 30% lager ligt dan die van geheel nieuwe magazijnstellingen.

Bij L.P. Petersen werken we met stellingen van gerenommeerde fabrikanten, zoals Hovuma, Polypal en Bruynzeel. Elk merk biedt zijn eigen specifieke voordelen. Zo zijn de magazijnstellingen van Bruynzeel bij uitstek geschikt voor de opslag van voorraad of archief, terwijl die van Polypal en Hovuma breed inzetbaar zijn in zowel kleine als grote magazijnen.

Weet u niet precies welk merk bij u past? Laat u dan adviseren door de ervaren specialisten van L.P. Petersen.Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336