Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

Gebruikte door- en inrijstellingen

De ruimte van het magazijn maximaal benutten? Gebruikte door- en inrijstellingen nemen minder ruimte in beslag, doordat het aantal rijgangen beperkt kan blijven. Deze stellingen zijn in het bijzonder geschikt voor het opslaan van gelijksoortige goederen.
  • Ruim 30% goedkoper dan nieuwe doorrijstellingen
  • Direct op voorraad met merken als Nedcon en SSI Schäfer
  • Ruim 15 jaar ervaring

Weten wat dit voor u kost

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom gebruikte stellingen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Magazijninrichting met door- en inrijstellingen

De magazijnruimte maximaal benutten met gebruikte inrijstellingen

Gebruikte door- en inrijstellingen voor efficiency

Er is steeds een groter belang in het realiseren van het overzichtelijk en efficiënt magazijn. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers zowel veilig en effectief kunnen werken. Dit leidt tot hogere efficiency en dus een hogere arbeidsproductiviteit. Hoe?

Doordat door-en inrijstellingen, gebruikt of nieuw, meer ruimte in uw magazijn creeren. Hierdoor hebben bijvoorbeeld orderpickers meer bewegingsruimte en meer overzicht. Bovendien bevordert het de veiligheid in het magazijn. Alles voor een vlekkeloze werkomgeving.

Gebruikte door- en inrijstellingen voor efficiency

Welke doorrijstelling of inrijstelling gebruikt u?

Het zijn natuurlijk twee verschillende magazijnstellingen, al zijn ze beiden geschikt voor het opslaan van grote en zware producten. Bijvoorbeeld bigbags op pallets. Onderstaand beschrijven we de twee belangrijke verschillen tussen de stellingen.

Een gebruikte doorrijstelling kunt u aan beide kanten gebruiken. Het maakt gebruik van het First-in-First-out (FIFO) systeem, waarbij u aan de ene kant uw product eruit haalt en aan de andere kant van de stelling weer aanvult. Bij een inrijstelling gebruikt u één zijde door het LIFO (Last-in-first-out) systeem.

Welke doorrijstelling of inrijstelling gebruikt u?

30% goedkoper uit met een gebruikte door- of inrijstelling

L.P. Petersen is specialist in gebruikte exemplaren van alle soorten stellingen. Het voordeel voor u? U bespaart tot 30% op uw uitgaven. Overigens ontvangt u vrijwel dezelfde kwaliteit als een nieuwe stelling. Vaak bevatten de stellingen enkele gebruikerssporen. Goede kwaliteit dus!

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de verdere staat. Onze vakmensen inspecteren en keuren iedere stelling van top tot teen. Ze voldoen dus altijd aan de vereiste kwaliteit. Veiligheid is dus gewaarborgd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

30% goedkoper uit met een gebruikte door- of inrijstelling

Bereken de ruimte en vraag een offerte aan

Weet u nog niet hoeveel inrij- of doorrijstellingen u nodig heeft? Bereken heel eenvoudig het aantal meter door middel van onze magazijncalculator. Deze berekend aan de hand van de grootte van uw magazijn de ideale afmetingen van de stelling. Komt u er niet uit? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wij kunnen u telefonisch adviseren of komen bij u langs om een indruk van het magazijn te krijgen. Zo kunnen we direct een inschatting maken.

Bereken de ruimte en vraag een offerte aan