Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Magazijn inspectie

Veilig en betrouwbaar magazijn

Magazijnstellingen zijn ideaal om goederen efficiënt en veilig op te slaan.
Stellingen moeten echter wel voldoen aan gestelde veiligheidseisen.
Magazijnstellingen dragen een groot gewicht. Beschadigingen of instabiliteit kunnen slechte gevolgen hebben. Om de veiligheid te waarborgen en de kwaliteit van magazijnstellingen te garanderen, is het volgens de Arbowetgeving verplicht om minimaal ieder jaar een magazijninspectie uit te voeren.

Nederlandse en Europese norm

L.P. Petersen kan de magazijninspectie, inclusief inspectierapport, uitvoeren. Deskundige keurmeesters, met meer dan 15 jaar ervaring, controleren de magazijnstellingen onder andere op vervorming en overmatige/ongelijke belasting. De magazijninspectie is volledig gebaseerd op de Nederlandse en Europese norm NEN-EN 15635.
 
Zorg voor een veilige werkomgeving en laat uw magazijnstellingen periodiek keuren. L.P. Petersen heeft onafhankelijke keurmeesters en dat zorgt voor een objectieve keuring. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via info@lppetersen.nl of 0341 – 49 33 36.

Een periodieke inspectie van uw magazijninrichting is een momentopname en dus geen garantie dat er niets meer kan gebeuren, maar het geeft wel de zekerheid en het bewijs dat u het nodige onderneemt om een veilige werkomgeving te creëren.
 

Waarom L.P. Petersen?

Wij hebben geen enkele binding met fabrikanten en leveranciers van magazijnstellingen, wij zijn dus 100% merkonafhankelijk en objectief.

Waarom LP Petersen

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen