Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Magazijnstelling keuren

Behalve dat jaarlijkse keuringen van uw magazijnstellingen wettelijk vereist zijn, moedigen wij altijd aan prioriteit te geven aan de veiligheid in het magazijn. Veilige stellingen zorgen naast een prettig gevoel ook voor:
  • Hogere arbeidsproductiviteit
  • Minder ongelukken en oponthoud
Kies voor veiligheid op de werkvloer en laat uw magazijnstellingen keuren door een ervaren keurmeester van L.P. Petersen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom LP Petersen

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Laat uw magazijn keuren door ervaren keurmeesters

Waarom uw magazijnstellingen keuren?

Ten eerste dient de veiligheid van uw magazijn of opslagruimte in orde te zijn. Dat werkt wel zo prettig. Ten tweede is een keuring of inspectie jaarlijks verplicht volgens de ARBO wetgeving. Een stelling dient voor het eerste gebruik en vervolgens minimaal één keer per jaar gekeurd te worden.

Let er op dat de keuring moet voldoen aan de Nederlandse en Europese Norm, de zogenaamde NEN-EN. Deze norm geeft richtlijnen aan waar de stellingen aan moeten voldoen om als veilig te worden verklaard.

Waarom uw magazijnstellingen keuren?

Welke stellingen moet u laten keuren?

Volgens de wetgeving dienen alle stalen opslagsystemen gekeurd te worden. Hier vallen dus ook de magazijnstellingen onder. Dus alle magazijnstellingen die beladen worden met zware goederen, dienen gecontroleerd en gekeurd te worden.

Het type stelling is hierbij niet direct van belang. Of het uw palletstelling, grootvakstelling, draagarmstelling of legbordstelling betreft, deze dienen allemaal bij de keuring betrokken te worden.

Welke stellingen moet u laten keuren?

Door onafhankelijke keurmeesters

Niet iedereen mag een magazijnstelling keuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen een keurmeester van het merk stellingen dat u hanteert. L.P. Petersen adviseert echter om een merkonafhankelijke keurmeester te raadplegen.

Wij voeren al meer dan 25 jaar onafhankelijke keuringen en inspecties uit. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan een merk of leverancier. Oftewel, 100% objectief, betrouwbaar en tegen een concurrerende prijs.

Door onafhankelijke keurmeesters

Reparatie nodig?

Het keuren van uw magazijn betekent niet altijd dat alles 100% in orde is. Hoewel u hiermee bewijst de nodige maatregelen te treffen voor een veilig magazijn en werkomgeving, kan het voorkomen dat niet iedere stelling voldoet aan de eisen.

Indien na rapportage blijkt dat er reparatie aan een stelling is vereist, kunt u ook hier L.P. Petersen voor inschakelen. Voorkom vervelende situaties en laat direct reparatie plaatsvinden, indien nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of persoonlijk advies!

Reparatie nodig?