Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Stellingen van L.P. Petersen

Jarenlang specialist in stellingen en magazijninrichting.

Ontmoet de stellingen van L.P. Petersen

L.P. Petersen heeft een ruim aanbod aan stellingen, afhankelijk van uw eisen en het product dat u wenst op te slaan is het eenvoudig de juiste stelling kiezen. Voor de juiste indeling van uw opslagruimte bent u bij L.P. Petersen aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist als het op stellingen aankomt.


Grote verscheidenheid

De juiste magazijnstelling kiest u door te kijken naar wat u er in wilt opbergen. Voor het opslaan van zware goederen op pallets bieden wij palletstellingen. Zijn uw goederen net een slag kleiner, dan wellicht een grootvakstelling de juiste stelling. En mocht u product afwijkende afmeting hebben, dan adviseren u een kijkje te nemen bij ons aanbod in draagarmstellingen.

Voor kleine goederen adviseren wij u de legbordstelling. Deze stellingen zijn veruit het bekendste opslagsysteem. Dat komt doordat ze makkelijk in gebruik zijn en een lange levensduur hebben. Mocht u juist een oplossing zoeken om eenvoudig te archiveren, dan is een archiefstelling de oplossing voor u.
 
Als ruimte schaars is en u op zoek bent naar een ingenieuze oplossing, zoek dan vooral verder bij onze inrijstelling en doorrijstelling. Of creëer uw extra ruimte door het plaatsen van een entresolvloer.


Persoonlijk advies

Heeft u net alle stellingen voorbij zien komen, maar twijfelt u nog over welk type best bij u past? Of dat uw favoriete stelling wel degelijk de juiste oplossing voor u is? Neem dan contact op met de ervaren deskundige van L.P. Petersen voor een betrouwbaar en persoonlijk advies op maat.
 

Waarom LP Petersen

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen