Ga naar content

Lundia stellingen

De Lundia stelling is ideaal om eenvoudig te archiveren of voor kleine opslag.

Lundia stellingen staan bekend als duurzame en sterke stellingen. Ideaal om uw eigendommen te archiveren. Ze zijn licht van gewicht en verstelbaar. Dit maakt het mogelijk om meerdere legniveau ’s en breedtes toe te passen. Mocht u dus meer opslagruimte nodig hebben, dan kunt u zeer eenvoudig een extra stelling vastkoppelen.

Lundia archiefstellingen

Onze Lundia stellingen worden vaak ingezet als archiefstelling, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor kleinere magazijnen. Het scheelt vaak tot 30% ruimte of meer waardoor u naast een veilige opslag ook het overzicht behoudt.

Binnen 24 uur een offerte

Waarbij Lundia stellingen vaak uit hout bestaan, beschikt L.P. Petersen ook over goede alternatieven. Onze legbordstellingen hebben dezelfde eigenschappen, maar zijn veelal van staal geproduceerd. Wij beschikken over vele merken, dit zijn de meest voorkomende: Nedcon stellingenGS3 stellingen en Redirack stellingen.
 
Onze Lundia stellingen zijn vrijwel altijd op voorraad. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een persoonlijke offerte!

Mocht u er nog niet over uit zijn of de stelling aan uw eisen voldoet, dan kunt u altijd onze adviseurs raadplegen.

Waarom Lundia stelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Weten wat een Lundia stelling voor u kost?

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.