Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Bandenopslag

L.P. Petersen beschikt over voordelige bandenstellingen voor opslag van alle type banden. L.P. Petersen heeft nieuwe bandenstellingen en gebruikte bandenstellingen. Onze bandenstellingen zijn direct uit voorraad leverbaar!

Afhankelijk van de hoeveelheid en verschillende types banden is er keuze uit diverse stellingen voor uw bandenopslag. Bekijk alle beschikbare stellingen voor uw banden. 
 

Weten wat dit voor u kost

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom magazijnoplossingen van LP Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Diverse stellingen voor bandenopslag

Afhankelijk van het type band en de hoeveelheid, zijn er diverse soorten bandenstellingen verkrijgbaar

Stellingen geschikt voor grote hoeveelheden autobanden

Voor kleine en eenvoudige bandenopslag zijn gebruikte legbordstelling van L.P. Petersen aan te raden. Legbordstellingen zijn licht in gebruik, eenvoudig te monteren en aanpasbaar in verschillende legniveaus.

Wilt u grote hoeveelheden banden in uw bandenopslag? Dan zijn de grotere palletstellingen en grootvakstellingen geschikt. Zij hebben een groot oppervlak en draagvermogen. 

Stellingen geschikt voor grote hoeveelheden autobanden

Aanpasbaar aan het magazijn

Het voordeel is dat legbordstellingen, palletstellingen en grootvakstellingen aanpasbaar in breedte en hoogte zijn. Op deze wijze benut u de ruimte van het magazijn optimaal.

Wilt u kosten besparen op uw bandenopslag? L.P. Petersen beschikt over tweedehands stellingen voor uw bandenopslag. Tweedehands stellingen zijn ruim 30% voordeliger en beschikken over dezelfde kwaliteit als nieuwe stellingen. U ziet enkel lichte gebruikkerssporen. L.P. Petersen controleert altijd of gebruikte stellingen voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Hierdoor weet u zeker dat uw bandenopslag voldoet aan veiligheidseisen.

Wilt u meer informatie over uw bandenopslag? Vraag dan direct uw offerte aan of neem contact met ons op

Aanpasbaar aan het magazijn