Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Stelling voor papieropslag

Stellingen zijn ideaal ten behoeve van papieropslag. Grote en zware papierrollen op pallets worden stabiel opgeslagen in onze palletstellingen. Dit doet u veilig zonder verlies aan kwaliteit.  L.P. Petersen helpt u graag verder met de inrichting van uw papieropslag. Met meer dan 25 jaar ervaring aan magazijninrichting geven wij u een onafhankelijk advies over uw papieropslag. 
 

Weten wat dit voor u kost

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom magazijnoplossingen van LP Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Papieropslag met de juiste kwaliteit en kwantiteit

Palletstellingen zijn in staat het grote gewicht en formaat op te vangen

Nieuwe en gebruikte stellingen voor papieropslag

Door de grootte van papierrollen zijn palletstellingen geschikt om de omvang en het gewicht op te vangen. Pappierrollen worden getransporteerd op pallets. Hierdoor is het vanuit logistiek oogpunt kostenbesparend om deze rollen papier op te slaan in palletstellingen van L.P. Petersen.

U maakt bovendien efficiënter gebruik van de aanwezige opslagruimte in uw papieropslag. De palletstellingen breiden wij met gemak voor u uit. Hierdoor is uw papieropslag altijd op maat gemaakt volgens uw wensen. Het aanpassen van palletstellingen is eenvoudig te realiseren. Hierdoor kan er direct op de grootte van de papieropslag ingespeeld worden.

Nieuwe en gebruikte stellingen voor papieropslag

Ruim 30% goedkopere palletstellingen

L.P. Petersen beschikt over nieuwe en gebruikte palletstellingen voor uw papieropslag. Gebruikte palletstellingen beschikken over dezelfde kwaliteit als nieuwe stellingen en zijn ruim 30% goedkoper. Gebruikte palletstellingen hebben lichte gebruiksporen. Bij L.P. Petersen hoeft u nooit te twijfelen over de kwaliteit van gebruikte stellingen. Wij controleren onze stellingen altijd op de vereiste kwaliteitskenmerken.

Bereken hoeveel palletstellingen er nodig zijn en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!

Ruim 30% goedkopere palletstellingen