Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

​Archiefstellingen voor goedkope kantooropslag

Als u op kantoor werkt, weet u dat er in deze omgeving bepaald geen gebrek is aan papierwerk. Sterker nog: waarschijnlijk komt u ruimte tekort om alle documenten en dossiers veilig op te bergen. In deze situatie zijn archiefstellingen de ideale oplossing voor uw kantooropslag. Zo slaat u al uw kantoordocumentatie goedkoop en efficiënt op en bespaart u veel ruimte in uw kantoor.

Efficiënte opslag van dossiers en documentatie


Archiefstellingen in een kantooromgeving bieden tal van voordelen ten opzichte van andere vormen van opslag. In menig kantoor worden documenten simpelweg in bureaulades geschoven of opgestapeld op het bureau. Dit leidt na verloop van tijd tot onoverzichtelijke stapels paperassen en kost u veel tijd wanneer u op zoek bent naar een bepaald dossier.

Archiefstellingen zijn speciaal ontworpen om kantooropslag efficiënter te maken, zodat u in één oogopslag ziet waar de benodigde documentatie ligt. Ook het in- en uitpakken van papierwerk is bijzonder gemakkelijk dankzij de praktische stellinghoogtes, die geschikt zijn voor gebruik door medewerkers van uiteenlopende lengte.


Veiligheidsaspect belangrijk voordeel


Een ander belangrijk voordeel van een archiefstelling is het veiligheidsaspect. De stelling is namelijk bij uitstek geschikt voor de opslag van geheime mappen of vertrouwelijke documenten. In tegenstelling tot andere vormen van kantooropslag, blijven alle gearchiveerde materialen in een archiefkast stevig op hun plaats liggen en kunnen hierdoor veilig worden bewaard.

Een archiefstelling is niet alleen eenvoudig te monteren, maar ook nog eens makkelijk aanpasbaar aan de hand van uw individuele eisen. Ook bij uitbreiding of verhuizing van uw kantoor blijven uw archiefstellingen dus altijd bruikbaar. Wilt u andere zaken opslaan dan papieren documenten? Uiteraard is dit mogelijk. Denk hierbij onder meer aan kleine kantoorspullen of reserveonderdelen.


Gebruikte archiefstelling voor interessante kostenbesparing


Bij L.P. Petersen heeft u de keuze uit een breed aanbod archiefstellingen van gerenommeerde merken zoals Bruynzeel en Lundia. Daar waar Bruynzeel stellingen uitblinken op het gebied van functionaliteit en betrouwbaarheid, bent u bij een Lundia stelling verzekerd van uitermate veilige en overzichtelijke kantooropslag.

De ideale archiefstelling is dus afhankelijk van uw specifieke behoeften. Wilt u nog meer geld besparen op uw kantooropslag? Kies dan voor de gebruikte archiefstellingen van L.P. Petersen en bespaar tot maar liefst 30% op het aankoopbedrag. Uiteraard verkopen wij alleen exemplaren die in uitstekende conditie verkeren. Meer weten? Bel naar 0341 - 49 33 36 of mail ons via info@lppetersen.nl.

< Terug naar overzicht

Waarom LP Petersen

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen