Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Stellingen nieuw of gebruikt? L.P. Petersen biedt een passende oplossing

Stellingen voor uw magazijn of werkplaats koopt u zowel nieuw als gebruikt bij L.P. Petersen B.V.. 

Wij verkopen stellingen, zoals legbordstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen en bandenstellingen, in diverse merken en maten. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van stellingen, hebben wij voor elke klant een passende oplossing!


Gebruikte stellingen
 

L.P. Petersen B.V. heeft een groot assortiment nieuwe en gebruikte stellingen. Met gebruikte stellingen bespaart u op de aanschafprijs. De stellingen kunnen soms gebruikersschade hebben. Ondanks de schade zijn de stellingen nog in een prima staat. Wij verkopen alleen stellingen die aan alle wettelijke veiligheidseisen voldoen.

Nieuwe en gebruikte stellingen voor magazijn of werkplaats:


Stellingen huren
 

Indien u een magazijn of werkplaats tijdelijk in gebruik hebt of huurt, kunnen wij ons voorstellen dat u niet speciaal op maat gekochte stellingen wilt aanschaffen. U hebt bij L.P. Petersen B.V. de mogelijkheid stellingen te huren. Of u nu voor een paar weken de stellingen wilt gebruiken of voor een heel jaar, u spreekt met ons een termijn af die bij u past! Na de huurperiode levert u de stellingen weer bij ons in of komen wij de stellingen ophalen.


Stellingen kopen
 

Stellingen zijn heel eenvoudige te bestellen. Op onze website vindt u alle merken die wij verkopen. Staat het merk waarnaar u op zoek bent er niet tussen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat u de stelling krijgt die wilt hebben. Geef aan één van onze adviseurs door: de afmetingen van de ruimte, de producten die op de stellingen komen te liggen, eventueel het merk van de stellingen en het budget. Wij zorgen dat de stelling(en) op maat bij u worden afgeleverd. U hebt nergens omkijken naar!
 
Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op!

< Terug naar overzicht

Waarom LP Petersen

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen