Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

Tweedehands palletstellingen

Slaat u in uw magazijn veel middelzware tot zware producten op? Dan is het gebruik van kwalitatief hoogwaardige palletstellingen onontbeerlijk. Wij adviseren u deze tweedehands te kopen, omdat u op deze wijze veel kosten kunt besparen zonder dat u inboet aan kwaliteit. Tweedehands palletstellingen zijn namelijk tot wel 30% goedkoper via L.P. Petersen.

Tweedehands palletstellingen; zijn die wel veilig? Het is misschien de eerste vraag die bij u opkomt. We kunnen u geruststellen, want alle gebruikte magazijnstellingen in ons aanbod voldoen aan strikte kwaliteitscriteria die door onze specialistische keurmeesters zijn samengesteld. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een stelling die 100% veilig is.
 

2e hands magazijnstellingen voor magazijninrichting

Maar de voordelen van onze tweedehands palletstellingen gaan verder dan veiligheid alleen. Veel van onze stellingen verkeren ook optisch nog in uitstekende conditie. Dat is niet zo vreemd, want in sommige magazijnen staan stellingen nu eenmaal stof te happen en worden ze nauwelijks gebruikt. Zo’n palletstelling is praktisch nog in nieuwstaat als u deze 2e hands koopt.

Zeker als u werkt met veel stellingen in uw magazijn, kan het interessant zijn om gebruikte exemplaren te overwegen. Bij L.P. Petersen bent u gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit, profiteert u van gunstige 2e hands prijzen en kunt u rekenen op een prima service. Zo komen wij uw nieuwe magazijnstelling graag op locatie monteren.
 

Tweedehands palletstellingen kopen

De kwaliteit van onze tweedehands palletstellingen blijkt niet alleen uit de conditie waarin ze verkeren, maar ook uit de merken die wij voeren in ons assortiment. Wat te denken van Redirack, Nedcon, Polypal en Dexion? Het zijn gerenommeerde fabrikanten waarvan de magazijnstellingen geroemd worden om hun degelijkheid en kwaliteit.

Wilt u tweedehands palletstellingen bij ons kopen, maar vindt u het lastig kiezen? De specialisten van L.P. Petersen geven u op basis van uw unieke wensen advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste palletstelling aanschaft voor uw toepassing en komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Neem direct vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Weten wat een tweedehands palletstelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom LP Petersen

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen