Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

Container / IBC / kistenopslag

Stellingen kunnen uitstekend van pas komen voor container, IBC en kistenopslag. Door de omvang en het draagvermogen van palletstellingen worden deze veilig en stabiel opgeslagen. Om dit mogelijk te maken worden de palletstellingen voorzien van diepteliggers, vlonders en/of roosters.
 

Weten wat container opslag voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom containeropslag met L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Palletstellingen voor container opslag

Veilige en betrouwbare opslag van zware containers

Aanpasbare palletstellingen

Het voordeel van palletstellingen is dat deze eenvoudig aanpasbaar zijn. Containers, IBC's en kisten slaat u volledig naar wens op. De palletstellingen van L.P. Petersen worden op maat gemonteerd bij u op locatie. U trekt uw eigen plan in uw eigen magazijn zodat u de magazijnruimte optimaal benut. 

Wilt u meer weten over magazijninrichting en welke stellingen u hierbij gebruikt? Het ervaren team van L.P. Petersen zorgt al meer dan 25 jaar voor efficiënte magazijninrichtingen. Wenst u na een periode uw magazijnruimte te herindelen? Wij voeren de gewenste wijzigingen voor u uit. 

L.P. Petersen heeft zowel nieuwe als gebruikte stellingen op voorraad. Met gebruikte stellingen bespaart u ruim 30% en maakt u gebruik van goede kwaliteit.

Bereken online hoeveel palletstellingen u nodig heeft en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!

Aanpasbare palletstellingen