Ga naar content

Hovuma stelling

Al jaren zijn de Hovuma stellingen onderdeel van het brede assortiment van L.P. Petersen. De magazijnstellingen en grootvakstellingen zijn functioneel voor zowel kleine opslagruimtes als grote magazijnen.

Hovuma stellingen hebben een groot oppervlak en enorme draagkracht. Zwaadere en relatief grote producten kunnen er eenvoudig op opgeslagen worden. Daarmee benut u ook optimaal de aanwezige ruimte. Door meerdere legniveaus kunnen producten zowel in hoogte als in lengte opgeslagen worden.

Kosten besparen, maar toch gebruik maken van hoogwaardige stellingen? L.P. Petersen is specialist in gebruikte stellingen. Deze zijn ruim 30% voordeliger, maar voldoen altijd aan de gestelde kwaliteitseisen.
 
Alle stellingen van Hovuma zijn vrijwel altijd op voorraad en direct leverbaar. Toch opzoek naar een ander merk? Onze bekend merken zijn onder andere NedconStowRedirackDexion en Polypal.

Waarom Hovuma stelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland
Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Weten wat een Hovuma stelling voor u kost?

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.