Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

Nedcon stelling

Om extra ruimte in het magazijn te creëren, zijn Nedcon stellingen uiterst functioneel. Deze stellingen van L.P. Petersen zijn zeer divers en daarom geschikt voor grote magazijnen tot kleine opslagruimtes. Laat u zich door persoonlijk adviseren om de juiste keuze te maken.

 

Palletstelling of legbordstelling

Een palletstelling is ideaal voor ruime magazijnen die grote partijen pallets met goederen moeten opslaan. Mocht u een Nedcon stelling nodig hebben die zeer eenvoudig aan te passen is dan adviseren wij de populaire legbordstelling. Deze zijn zeer licht van gewicht en eenvoudig uit te breiden.


Efficiënte in- en doorrijstellingen van Nedcon

Gelijksoortige producten opslaan? Dan kan het magazijn ideaal ingericht worden met in- en doorrijstellingen. Deze stellingen bieden veel eenvoud bij het opslaan van producten en maakt tegelijkertijd ruimte vrij voor uw medewerkers.

Naast de veel gebruikte Nedcon stellingen beschikt L.P. Petersen over diverse andere merken. In het assortiment zijn er onder andere ook GS3 stellingen, Lundia stellingen, Stow stellingen of Redirack stellingen. Vraag de gewenste stelling aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.
 

Waarom LP Petersen

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen