Ga naar content
Gebruikte legbordstelling

Legbordstellingen

Legbordstellingen zijn de meest gekozen oplossing om het magazijn uit te breiden of effectiever in te richten. Door het eenvoudige gebruik en aanpasbaarheid komt deze stelling het meest voor. L.P. Petersen levert de verzinkte legbordstelling in meerdere uitvoeringen en merken.

  • Groot draagvermogen
  • Eenvoudig aanpasbaar
  • Meest gekozen magazijnstelling
  • Lange levensduur

Weten wat dit voor u kost

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.

Waarom nieuwe legbordstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Legbordstellingen van hoge kwaliteit

Een legbordstelling creëert meer ruimte in uw magazijn op goederen op te slaan. Doordat de stellingen op maat aan te passen zijn, bepaalt u zelf de hoogte en breedte. Afhankelijk van uw goederen en materialen deelt u dus de legbordstellingen in. U maakt gebruik van de maximale beschikbare ruimte.

U hoeft dit natuurlijk niet zelf te doen. L.P. Petersen heeft jaren ervaring in het inrichten van complete magazijnen en kleine opslagruimtes. De capaciteit van uw magazijn optimaal benutten? Laat u zich dan adviseren door L.P. Petersen.

Legbordstellingen met een groot draagvermogen

Hoewel de meeste uitvoeringen licht van gewicht zijn, hebben onze legbordstellingen een enorm groot draagvermogen. Dit maakt het voor u mogelijk om allerlei soorten materialen op te slaan. Door meerdere legborden te plaatsen, kunt u ook in hoogte uw materialen veilig opslaan.

Zonder verlies aan stabiliteit slaat u alles eenvoudig op. Geschikt voor kleine en grote magazijnen. Voor de grootste magazijnen raden wij echter palletstellingen aan, welke nog meer opslagruimte en draagvermogen bieden.

Onze populairste legbordstelling

Legbordstellingen zijn beschikbaar in vrijwel alle bekende merken. De meest populaire merken Bij L.P. Petersen zijn Polypal en Nedcon.

Polypal legbordstellingen zijn inzetbaar in kleine en grote magazijnen. Met deze legbordstellingen slaat u voorraden overzichtelijk op en benut u de capaciteit van uw magazijn op een efficiëntere wijze.

Nedcon legbordstellingen worden het meest aangevraagd. Het lichte gewicht en de veelzijdigheid is een groot voordeel. U verplaatst ze zelf met grote eenvoud. Daarnaast zijn er veel afmetingen beschikbaar.

100% merkonafhankelijk aanbod

Naast Polypal en Nedcon, beschikt L.P. Petersen ook over merken zoals Bruynzeel en GS3. Bruynzeel staat bekend om de grote betrouwbaarheid en besparen u een hoop ruimte. Ze kunnen een groot gewicht aan en zijn op grootte aan te passen. U kunt uw voorraad altijd kwijt.
 
Is het onbekend welke het beste bij uw magazijn past? Laat u dan persoonlijk adviseren door het ervaren team van L.P. Petersen.
Nieuwe archiefstelling

Tot 30% besparen op uw legbordstelling?

L.P. Petersen denkt graag mee op financieel gebied. Wilt u kwalitatief goede stellingen, maar geen grote uitgaven realiseren? Wij helpen u direct met besparen. Wij zijn specialist in gebruikte legbordstellingen. Uw voordeel? Ze zijn ruim 30% goedkoper dan nieuwe legbordstellingen.

Tegelijkertijd ontvangt u de kwaliteit van een nieuwe stelling. Wij controleren iedere stelling van top tot teen, voordat u deze van ons ontvangt. Op enkele gebruikerssporen na, is de kwaliteit vrijwel gelijk aan een nieuwe exemplaar.

Bereken de benodigde meters en vraag een offerte aan

Bereken online hoeveel meter aan legbordstellingen u nodig acht te hebben. Om vervolgens een prijsopgave te ontvangen, vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!