Ga naar content

Bruynzeel stelling

Het archief of de voorraad eenvoudig opslaan met Bruynzeel stellingen? L.P. Petersen beschikt over een ruim aanbod; zowel nieuw als gebruikt. Al jarenlang een betrouwbaar merk binnen ons assortiment.
 
Bruynzeel stellingen zijn verkrijgbaar als magazijnstellingarchiefstelling en legbordstelling. Deze besparen allemaal een hoop ruimte. Doordat de voorraad of het archief overzichtelijk wordt opgeslagen, bespaart u tevens veel tijd in het opzoeken van producten.

Daarnaast zijn Bruynzeel stellingen erg flexibel in gebruik. De stellingen kunnen een groot gewicht aan en zijn op grootte aan te passen. Zo kunt u altijd voldoende voorraad kwijt.

Bespaar met gebruikte Bruynzeel stellingen

Om slim geld te besparen kunt u ook kiezen voor gebruikte Bruynzeel stellingen. Deze zijn 30% goedkoper dan nieuwe Bruynzeel stellingen, maar u maakt gebruik van dezelfde voordelen. De gebruikte stellingen voldoen altijd aan de gestelde eisen.
 
Naast stellingen van Bruynzeel beschikken wij over een groot aanbod van diverse merken. Dit zijn merken zoals GS3, Lundia, Nedcon en Redirack. Mocht uw gewenste merk er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers voorzien u van persoonlijk advies om de juiste stelling te kiezen.

Waarom Bruynzeel stelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland
Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Weten wat een Bruynzeel stelling voor u kost?

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.