Ga naar content

Redirack stelling - Magazijncapaciteit maximaal benutten

Redirack stellingen zijn zeer betrouwbare stellingen om het magazijn optimaal in te richten. Ze zijn uitstekend in te zetten om goederen op pallets op te slaan en aan magazijnruimte te winnen. De pallets zijn veiliger en stabieler op te stapelen.

Gebruikte tot 30% goedkoper

Dit kan ook nog eens goedkoop. Gebruikte Redirack stellingen zijn 30% goedkoper dan nieuwe stellingen, maar voldoen aan dezelfde eisen. U ontvangt een kwalitatief goed en betrouwbare stelling tegen een lagere prijs.

Aanpasbaar in lengte en hoogte

Het magazijn dient natuurlijk optimaal ingericht te worden. Daarom zijn alle Redirack stellingen te verstellen in de lengte en hoogte. Zo benut u altijd de gewenste capaciteit. De huidige stellingen uitbreiden? Geen enkel probleem. Ze kunnen eenvoudig met elkaar gekoppeld worden.

Mocht u nog niet zeker zijn van uw keuze, twijfel dan niet om contact op te nemen met L.P. Petersen. Onze experts kunnen u persoonlijk adviseren. Tevens op het gebied van andere merken zoals NedconStow, Lundia stellingen of GS3 stellingen.
 
Vraag een offerte aan en we proberen binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave te communiceren!

Waarom Redirack stelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland
Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Weten wat een Redirack stelling voor u kost?

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.