Ga naar content

Draagarmstelling

In magazijnen komen diverse goederen voorbij. De meeste kunt u ongetwijfeld opslaan. Voor de goederen met een afwijkend formaat zijn er de draagarmstellingen van L.P. Petersen. Voor een betere inrichting van het magazijn met meer opslagruimte.

  • Speciaal voor langgoedmateriaal
  • Op maat af te stellen
  • Zeer groot draagvermogen

Weten wat dit voor u kost?

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.

Veilige werkomgeving met draagarmstellingen

Herkent u ook dat langwerpige of grote goederen op de grond worden geplaatst. Of in stellingen waar deze goederen niet goed in passen? Het is onhandig, maar ook gevaarlijk voor uw medewerkers. Ze zijn een obstakel en kunnen daarmee voor gevaar zorgen. Bovendien belemmert het de arbeidsproductiviteit.

Efficiënt en veilig werken in het magazijn? Een draagarmstelling is specifiek ontworpen voor afwijkend materiaal. Hierdoor kan je toch alles keurig opslaan en kunnen uw medewerkers veilig en snel te werk gaan. Oftewel, een hogere arbeidsproductiviteit. Een win-win situatie.
Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Hoeveel draagarmstellingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de hoeveelheid goederen maakt u natuurlijk een besluit hoeveel draagarmstellingen u nodig heeft. Makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom heeft L.P. Petersen de magazijncalculator. Hiermee berekent u zelf hoeveel draagarmstellingen er nodig zijn.

Komt u er onverhoopt niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met ons jarenlange expertise weten wij als geen ander waar er rekening mee gehouden moet worden. Wij kunnen uw magazijn ook eerst inspecteren.

Meer dan 25 jaar ervaring in stellingen

L.P. Petersen is al meer dan 25 jaar specialist in nieuwe en gebruikte stellingen voor magazijnen. De meest aangevraagde stellingen zijn de magazijnstellingen en gebruikte palletstellingen. Hoewel wij nieuwe en gebruikte exemplaren in ons assortiment voeren, raden wij vaak de gebruikte stellingen aan.

Deze zijn tot 30% goedkoper en beschikken nog steeds over betrouwbare kwaliteit met enkel een aantal gebruikerssporen. Dat betekent voor jou lage investeringskosten en een efficiënt magazijn.

Merkonafhankelijk aanbod

Het voordeel voor u is dat L.P. Petersen niet gebonden is aan vaste merken. Hierdoor voeren wij vrijwel ieder A-merk in ons assortiment. Staat het merk dat u wenst niet op de site? Vraag er naar. Neem contact met ons op.

Twijfelt u over het materiaal wat u wilt opslaan? Wij komen uw magazijn graag inspecteren. Indien nodig, beschikken wij ook over grootvak- en legbordstellingen.