Ga naar content

Stow stelling

Meer ruimte creëren in uw hal of magazijn? Stow stellingen zijn erg functioneel om grote voorraden veilig en overzichtelijk op te slaan. L.P. Petersen beschikt over zowel nieuwe als gebruikte stellingen van dit merk. Ze zijn het meest geschikt voor grotere opslagruimtes.

De Stow stelling van L.P. Petersen zijn voornamelijk palletstellingen. Heeft u veel goederen dat u op pallets moet opslaan? Dan voldoen deze er aan. Ze zijn eenvoudig te monteren, maar ook aan te passen of uit te breiden. Zo kunt u het magazijn altijd optimaal gebruiken. Dit zorgt voor een veilige en prettige werkomgeving.

Palletstellingen van Stow

Wij beschikken over nieuwe en gebruikte palletstellingen. Onze gebruikte stellingen zijn ruim 30% goedkoper, maar beschikken altijd over de vereiste kwaliteit. Zo investeert u voordelig in een overzichtelijk magazijn.
 
Naast stellingen van Stow beschikt L.P. Petersen over diverse andere bekende merken in het assortiment, onder andere NedconDexion en Polypal. Heeft u toch behoefte aan een ander merk? Vele andere merken hebben we ook vaak op voorraad. Neem gerust contact met ons op!

Waarom Stow stelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland
Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Weten wat een Stow stelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.