Ga naar content

Magazijninspecties

Als een magazijn niet regelmatig door een deskundige gecontroleerd wordt, kunnen er (ernstige) veiligheidsrisico's ontstaan. Het is daarom belangrijk om jaarlijks een inspectie te laten doen door een onafhankelijke inspecteur.

Met een inspectie van Petersen voorkomt u niet alleen ongelukken, maar zorgt u er ook voor dat uw magazijn in optimale conditie blijft.

Weten wat een magazijninspectie voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Deze gebruikte legbordstelling is geleverd door Petersen Magazijnstellingen

100% objectief

Een jaarlijkse magazijninspectie is verplicht volgens de ARBO-wetgeving. Deze inspectie moet volgens Nederlandse en Europese normen (NEN-EN) uitgevoerd worden.

Omdat Petersen merkonafhankelijk is en geen contracten heeft met producenten van magazijnstellingen, kunnen we 100% objectief zijn.

Voorkomen is beter dan genezen

Wist u dat het onderste deel van de stelling tot 80% van het totale gewicht draagt? Als u beschadigingen en of vervormingen aan dit deel van de stelling niet ziet, kunnen er onveilige situaties ontstaan.

Tijdens een magazijninspectie letten onze ervaren keurmeesters op de kwaliteit, stabiliteit, beschadigingen en zwakke punten van de stellingen. Ons motto is: voorkomen is beter dan genezen!

Eventuele reparaties voeren we snel en deskundig uit

Na het inspecteren van het magazijn stellen we een duidelijk rapport op. Komt een van onze keurmeesters een aandachtspunt tegen, dan is het noodzakelijk om in actie te komen.

Om de goede staat van uw magazijnstelling te behouden of te herstellen, kan reparatie vereist zijn. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij beschikken over een eigen team ervaren en deskundige monteurs die direct reparaties kunnen uitvoeren.