Ga naar content

Gebruikte grootvakstelling nodig? Petersen heeft ze op voorraad

Een grootvakstelling is geschikt voor goederen die te groot en/of te zwaar zijn voor een legbordstelling, maar te klein en/of te licht voor een palletstelling

Een gebruikte grootvakstelling is minstens 30% goedkoper dan een nieuwe, terwijl we dezelfde kwaliteit garanderen.

Weten wat een gebruikte grootvakstelling kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

We regelen het, welke gebruikte grootvakstelling u ook nodig heeft

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Bespaar minimaal 30%

Het grote voordeel van gebruikte stellingen is dat ze minimaal 30% goedkoper zijn dan nieuwe varianten. Dus waarom kiezen voor een nieuwe stelling, als u met een gebruikte stelling dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs krijgt?

Zitten er ook nadelen aan gebruikte stellingen? Ja, een gebruikte stelling kan namelijk lichte gebruikerssporen bevatten. Of dit een groot nadeel is, laten we aan u over. Hou er rekening mee dat als de stellingen in uw bedrijf veel gebruikt worden er ook snel gebruikerssporen op nieuwe stellingen te zien zullen zijn.

Levering, montage en onderhoud. Alles tip-top geregeld.

We hebben niet alleen de grootste voorraad gebruikte magazijnstellingen van Nederland, maar zorgen er ook voor dat alles tip-top geregeld wordt. Dat kunnen we doen omdat we alles in eigen hand hebben.

Team Petersen staat garant voor een passend advies, vlotte levering en een professionele montage.

Het is wettelijk verplicht om uw magazijnstellingen jaarlijks te laten keuren. Ook dan doen we graag voor u, zodat alles niet alleen veilig is, maar ook de komende jaren zo blijft.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Met ons grote aanbod stellingen kunt u alle kanten op. We kunnen ons daarom voorstellen dat het lastig is om een goede keus te maken. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de magazijnstelling die het best bij uw situatie past.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wilt u eerst liever een advies op maat? Neem dan contact met ons op. U wordt altijd snel geholpen door een van onze vakkundige medewerkers.