Ga naar content

Gebruikte grootvakstelling

Een gebruikte grootvakstelling is een toevoeging voor ieder magazijn. Hoe groot of klein uw magazijn ook is, het creëert meer ruimte. Hierdoor benut u de ruimte beter en bevordert zelfs de arbeidsproductiviteit. Maar waarom kiezen voor een grootvakstelling van L.P. Petersen?

  • Ruim 30% goedkoper dan nieuwe grootvakstelling
  • Dezelfde gewaarborgde kwaliteit
  • 100% merkonafhankelijk advies
  • Groter en sterker alternatief voor gebruikte legbordstelling
  • Direct uit voorraad leverbaar

Weten wat dit voor u kost?

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.

Waarom gebruikte grootvakstellingen van L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland
Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Hogere arbeidsproductiviteit en meer veiligheid

Naast dat u de ruimte van het magazijn beter gebruikt, speelt u in op twee enorm belangrijke punten.

  • Hogere arbeidsproductiviteit

  • Meer veiligheid

Door het plaatsen van magazijnstellingen creëert u meer magazijnruimte. Het personeel heeft meer bewegingsvrijheid en door meer overzicht zijn goederen eenvoudiger te vinden. Bovendien zorgt het opslaan van goederen in grootvakstellingen voor meer veiligheid. Ze liggen niet los op de grond en kunnen niet spontaan omvallen.

30% goedkoper, maar toch gewaarborgde kwaliteit

L.P. Petersen raadt aan om de aanbieders van gebruikte grootvakstellingen zorgvuldig te selecteren. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar de laagste prijs, waardoor mensen veel op Marktplaats kijken. Voornamelijk bij gebruikte varianten raden wij aan om een gerenommeerde partij de voorkeur te geven.

Wij kunnen een ruim 30% lagere prijs ten opzichte van nieuwe stellingen bieden, terwijl de kwaliteit ook gewaarborgd wordt. Op enkele gebruikerssporen na is er vrijwel geen verschil.

Betrouwbare en veilige gebruikte grootvakstellingen

Door te kiezen voor L.P. Petersen bespaart u ruim 30%. Waar u niet op bespaart is veiligheid en betrouwbaarheid. Met ruim 25 jaar ervaring kennen wij het belang van ieder magazijn. Daarom vindt u bij ons enkel kwalitatief goede grootvakstellingen.

Voor zowel gebruikte als nieuwe uitvoeringen geldt: stabiliteit en draagvermogen. Zelfs met zware en grote goederen heeft u te allen tijde een veilig magazijn waar ongestoord in gewerkt kan worden. Daarom stappen mensen vaak over van legbordstellingen naar grootvakstellingen.

Merkonafhankelijk, waardoor een breed aanbod

Wij voeren een breed scala aan bekende merken in ons assortiment. Omdat L.P. Petersen 100% merkonafhankelijk is, hebben wij vrijwel ieder merk voor u beschikbaar. Vaak direct uit voorraad leverbaar. U ontvangt daarom altijd merkonafhankelijk advies.

Merken als NedconPolypal en Redirack vindt u regelmatig in onze opslagruimte. Meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact op of vraag een offerte aan!

Onderhoud en reparatie?

Natuurlijk kan het voorkomen dat u een stelling beschadigd. Dan kunt u ook beroep op ons doen om uw stellingen te repareren. Bovendien raden wij altijd aan om periodiek de stellingen te laten inspecteren en onderhouden, zodat de veiligheid gewaarborgd blijft.

Het verlengt de levensduur en onder aan de streep bespaart u een hoop euro’s aan onnodige uitgaven van een volledig nieuwe stelling.