Ga naar content

Wij kopen uw gebruikte magazijninventaris

  • volledige verzorging
  • gecertificeerde professionals
  • wij streven naar een reactie binnen 2 werkdagen

Verzorgen

Ons uitgangspunt is om het hele traject van A tot Z te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat het gehele project in goede banen te leiden.
Wij streven er naar om u binnen 2 werkdagen van een reactie te voorzien. Vaak bezichtigen wij alvorens we een aanbod doen. 

Wij verzorgen de demontage, transport en opslag van de goederen en materialen. Tevens zorgen we er voor dat uw hal "bezemschoon" word opgeleverd zodat uw toekomstige huurder of koper direct kan starten.

Gebruikte magazijnstellingen logistieke dienstverlener Nippon Express

Over ons

Wij van L.P. Petersen zijn gespecialiseerd in het opkopen van magazijninventarissen.

Wij kopen sinds het bestaan van de onderneming alle soorten materialen en goederen op die zijn te vinden in distributiecentra, magazijnen en werkplaatsen.
Denk aan magazijnstellingen, entresolvloeren, heftrucks, palletwagens, palletwikkelaars, papierpersen, transportmiddelen, kratten en bakken.

Onze interesse ligt voornamelijk bij grote partijen. Door onze ruime opslagcapaciteit en snelle omloopsnelheid, zijn we in staat om zeer grote partijen op te kopen.

Advies nodig?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of laat hieronder uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op. Als u een offerte nodig heeft, vul dan ons offerteformulier in.