Ga naar content

Entresolvloeren

De maximale ruimte van uw magazijn of opslagruimte benutten? Dan kunt u kiezen voor een robuuste entresolvloer. Dit zijn zelfdragende verdiepingsvloeren, waardoor er een extra montage in het magazijn ontstaat.

Met entresolvloeren is een uitbouw van uw pand niet meer nodig. U kunt namelijk uw magazijnruimte verdubbelen. Dit scheelt een grote investering, terwijl u wél de nodige ruimte tot uw beschikking krijgt. De voordelen:
  • Meer magazijnruimte per m2. 
  • Groot draagvermogen
  • Eenvoudige montage

Weten wat dit voor u kost?

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.

Waarom nieuwe entresolvloeren van L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Meer opslagruimte entresolvloeren

Met een entresolvloer kunt u op eenvoudige wijze de opslagruimte verdubbelen, afhankelijk van uw wensen. Het voordeel is dat entresolvloeren geen vaste maten kent. L.P. Petersen levert altijd op maat. Samen berekenen we hoeveel ruimte u wilt winnen en wat daar voor vereist is. Vervolgens selecteren wij de juiste afmetingen en exemplaren van gerenommeerde merken.

L.P. Petersen is al jarenlang expert op het gebied van stellingen en entresolvloeren. Laat u informeren met ons persoonlijk advies.

Bespaar tot 30% op uw investering

L.P. Petersen denkt graag met u mee op financieel gebied. Wilt u het magazijn maximaal benutten, maar het investeren in een nieuwe entresolvloer is financieel te fors? Wij beschikken ook over een grote voorraad gebruikte entresolvloeren. Deze zijn tot 30% goedkoper dan nieuwe exemplaren.

Ervaren vaklieden inspecteren en keuren alle entresolvloeren. Op enkele gebruikerssporen na ontvangt u een kwalitatief goede entresolvloer met grote betrouwbaarheid en een lange levensduur. Maar dan tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct een offerte aan!

Voordelen van een entresolvloer bij L.P. Petersen

Een entresolvloer levert u diverse voordelen op:

  • Terugverdientijd: door een efficiëntere inrichting kunt u meer goederen opslaan, werkt u sneller en bespaart u de investeringskosten van een uitbouw of verbouwing.
  • Flexibiliteit: de entresolvloeren zijn eenvoudig te monteren, aan te passen en uit te breiden naar uw wensen.
  • Snel transport: transport is in ons eigen beheer, waardoor wij direct kunnen leveren en eventueel de entresolvloeren kunnen installeren.

Geschikt voor diverse magazijnstellingen

Wanneer u het magazijn uitbreidt met entresolvloeren, kunt u meer stellingen kwijt. Voornamelijk onze legbordstellingen en grootvakstellingen zijn geschikt. Entresolvloeren kunnen het gewicht van deze magazijnstellingen en uw goederen eenvoudig aan.

Ook onze stellingen leveren wij op maat en van gerenommeerde merken. Nieuw en gebruikt. Profiteer van ruim 30% lagere prijzen bij L.P. Petersen.