Ga naar content

Over ons

Petersen is inmiddels meer dan 35 jaar expert in nieuwe en gebruikte magazijnstellingen

We zijn in staat om bedrijven van a t/m z te helpen, dankzij een topaanbod van gebruikte magazijnstellingen en een ijzersterk en hecht team van verkopers, monteurs, chauffeurs, keurmeesters en inkopers. 

We zijn trots op onze medewerkers en niet zonder reden, want een ieder heeft zijn en haar steentje bijgedragen aan het succes en de groei van de afgelopen jaren.

Onze waarden

Vertrouwen moeten we verdienen

In de afgelopen tientallen jaren hebben we met succes gebouwd aan een goede en betrouwbare naam op het gebied van magazijnstellingen. Maar we weten dat vertrouwen 'komt te voet en gaat te paard'. We vinden het dan ook belangrijk om blijvend aandacht te besteden aan het leveren van de beste klantervaring.

Alleen een goed resultaat telt

We vinden het belangrijk dat u een magazijnstelling krijgt die aan al uw wensen voldoet en tevreden bent over onze begeleiding. Het goede resultaat telt en we hebben er veel voor over om dat te bereiken.

Bijdragen aan een duurzame wereld

In plaats van oude materialen weggooien, zorgen we ervoor dat ze hergebruikt worden. We knappen oude stellingen namelijk zodanig op dat ze weer als nieuw zijn en er weer flink wat jaren tegenaan kunnen. Hiermee dragen we ons steentje bij aan een duurzame samenleving. Dit geeft ons extra motivatie om bedrijven te adviseren om gebruikte stellingen te kopen in plaats van nieuwe.

Kwaliteit zonder compromis

We hebben een verantwoordelijke taak, want dagelijks werken duizenden mensen met materialen die door ons geleverd zijn. Op het gebied van veiligheid nemen we dan ook geen risico's. We hebben een ervaren reparatieteam dat weet waar ze mee bezig is. En onze eigen keurmeesters houden de kwaliteit van de magazijnstellingen goed in de gaten.

We regelen het, welke stelling u ook nodig heeft

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland