Ga naar content

Gebruikte palletstelling

Gebruikte palletstellingen geven u overzicht en efficiency in het magazijn. L.P. Petersen beschikt over een grote voorraad gebruikte palletstellingen waarbij kwaliteit en veiligheid is gewaarborgd. Waarom kiezen voor een gebruikte stelling?

  • Ruim 30% goedkoper dan nieuwe
  • Gewaarborgde kwaliteit
  • Direct leverbaar

Alle palletstellingen zijn door keurmeesters geinspecteerd. Ze voldoen dus aan alle wettelijke eisen, terwijl u profiteert van een lage inkoopprijs.

Weten wat dit voor u kost?

Wij streven er naar, u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.

Waarom gebruikte palletstelling van L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland
Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Hoe zorgt u voor een overzichtelijk magazijn?

In het magazijn wilt u snel en veilig te werk gaan. Het doel? Efficiëntie. Snel orders verwerken, sneller uw items vinden en minder gebreken door veilige en overzichtelijke opslag. Hoe realiseert u dat? L.P. Petersen beschikt over een grote voorraad gebruikte stellingen.

Aan de hand van de beschikbare ruimte en de capaciteit geven wij persoonlijk advies. Welke type palletstelling daar bij past, komen wij achter na een zorgvuldige inspectie. Wij zijn volledig merkonafhankelijk, waardoor u altijd 100% eerlijk advies ontvangt.

Waarom een gebruikte palletstelling kopen?

De redenen hiervoor zijn heel simpel. U bespaart ruim 30% op de kosten en ervaart de kwaliteit en veiligheid zoals die vereist zijn. Er bevinden zich vaak enkel lichte gebruikerssporen, waardoor zij nog een lange levensduur hebben. Waarom zou u dan kiezen voor een nieuwe stelling?

Het is belangrijk om geen concessies te doen aan de veiligheid in uw magazijn. Bij L.P. Petersen koopt u daarom uitsluitend gebruikte palletstellingen in prima conditie. Een veilig en efficiënt magazijn. Keurmeesters inspecteren de palletstellingen van top tot teen, waardoor wij de kwaliteit waarborgen.

100% merkonafhankelijk

L.P. Petersen heeft een groot en breed aanbod van bekende merken. U vindt onder andere Nedcon, Polypal, Dexion en Redirack palletstellingen. Iedere palletstelling heeft haar eigen kenmerken en functionaliteiten. Dit maakt het zo geschikt als gebruikte magazijnstelling. Nedcon is onder andere geschikt voor kleine en middel opslagruimtes. Redirack is zeer geschikt voor grote magazijnen.

Wij bieden u graag onafhankelijk advies. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan standaard merken. L.P. Petersen kijkt welke palletstelling het best bij u past. Gaat uw voorkeur uit naar een merk dat niet op de website staat weergegeven? Neem contact op. Ook overige merken hebben wij vaak op voorraad!

Palletstelling gebruikt u voor maximaal capaciteit

Het voordeel van grote palletstellingen is dat u magazijnruimte wint. U benut de maximale capaciteit van het magazijn. Bovendien zijn deze stellingen eenvoudig uit te breiden in lengte en hoogte.

Heeft u moeite met inschatten van de hoeveelheid meter stellingen dat u nodig heeft?

L.P. Petersen inspecteert de ruimte en komt met een advies op maat. Bovendien kunt u klein beginnen, om vervolgens op een later moment de stellingen uit te breiden.

Inspecties, onderhoud en reparatie

Het is belangrijk om stellingen in goede conditie te houden. Helemaal wanneer het om gebruikte stellingen gaat. Beschadigingen kunnen invloed hebben op de stabiliteit en het draagvermogen.

U kunt L.P. Petersen ook inschakelen voor magazijninspecties, stellingonderhoud en reparatie.

30% op de kosten besparen en toch betrouwbare palletstellingen ontvangen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij bespreken spoedig de mogelijkheden!