Ga naar content
Gebruikte legbordstelling

Archiefstellingen

Uitsluitend dossiers en overige papieren archiveren? Archiefstellingen zorgen voor meer overzicht en creëren bovendien meer opslagruimte.

  • Overzicht in het archief.
  • Ruim 30% meer opslagruimte.
  • Keuze uit vele merken.

Weten wat dit voor u kost?

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.

Waarom nieuwe archiefstelling van L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Meer overzicht zorgt voor meer tijd

Archiefstellingen zorgen voor meer overzicht. Uw vertrouwelijke documenten, mappen en papieren slaat u overzichtelijk op. Bovendien zijn deze stellingen zijn op maat te maken. Doordat wij van te voren de ruimte inspecteren of u ons de beschikbare ruimte doorgeeft, kunnen wij de efficiecy vergroten. Uw personeel werkt na de invoering een stuk efficiënter doordat zij snel de benodigde documentaties terugvinden.

Alle papieren en dossiers zijn netjes opgeslagen. Dit voorkomt lang zoeken naar belangrijke documenten. De archiefstellingen zijn verkrijgbaar in meerdere bekende merken van hoge kwaliteit.

Eenvoudig besparen?

Wilt u direct besparen op de kosten? L.P. Petersen biedt ook gebruikte archiefstellingen aan. Zo geniet u van vrijwel dezelfde kwaliteit, maar dan wel ruim 30% goedkoper. Bovendien worden alle exemplaren uitvoerig gekeurd en geinspecteerd. Zo garanderen wij de veiligheid en betrouwbaarheid die u in het magazijn verwacht.

Daarnaast heeft u ruime keuze uit gerenommeerde merken. De Lundia en Bruynzeel archiefstellingen helpen u te besparen op opslagruimte. De lange zoektochten naar documenten stopt bij een overzichtelijk archief. 

Bruynzeel heeft een betrouwbaar karakter. Deze worden al jarenlang gemonteerd bij verschillende opdrachtgevers. Hiermee haalt u hele degelijke functionaliteit binnen voor uw archief. 

De Lundia archiefstellingen bespaart je tot wel 30% aan opslagruimte en zijn heel degelijk in gebruik. Uw medewerkers vinden met gemak de benodigde documenten in het archief. Als u al gebruik maakt van deze Lundia stellingen en wilt uitbreiden, is dit merk een goede oplossing. Deze is makkelijk te monteren en uit te breiden.