Ga naar content

Gebruikte entresolvloeren

Uw magazijn nog beter benutten? Heeft u in plaats van stellingen wel eens gedacht aan een gebruikte entresolvloer? Hiermee creëert u een extra verdieping in het magazijn, waar weer de nodige stellingen opgesteld kunnen worden. Door de enorme draagkracht kunt u zonder zorgen uw capaciteit verdubbelen. De voordelen van entresolvloeren:
  • Efficiente magazijninrichting
  • Gebruikte entresolvloer is ruim 30% goedkoper
  • Eenvoudige montage
  • Enorm draagvermogen

Weten wat dit voor u kost?

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.

Waarom gebruikte entresolvloeren van L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland
Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Creëer meer capaciteit met entresolvloeren

Een entresolvloer gebruikt u om een extra verdieping in uw magazijn te creëren. Door een extra verdieping kunt u de capaciteit van uw magazijn vrijwel verdubbelen. Niet alleen geschikt voor magazijnen, maar bijvoorbeeld ook voor showrooms / presentatiehallen.

Heeft u magazijn meer ruimte nodig, maar kunt u niet meer in de lengte of breedte uitbreiden? Dan behoren entresolvloeren tot een realistische optie. Door de extra ruimte kunnen uw medewerkers weer sneller en overzichtelijker werken, wat de arbeidsproductiviteit ten goede komt.

Gebruikte entresolvloeren ruim 30% goedkoper

Entresolvloeren zijn er in alle soorten en maten. Nieuw en gebruikt. Het voordeel van een gebruikte exemplaar? U bespaart ruim 30% op uw uitgaven, terwijl u een gelijke kwaliteit ervaart. Iedere gebruikte entresolvloer of stelling is uitvoerig geïnspecteerd op kwaliteit.

Ze voldoen dus altijd een de kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien heeft u door 30% besparing een snelle terugverdien periode. Lage uitgaven en een hoge arbeidsproductiviteit verbetert uw rendement.

Snelle levering en installatie op locatie

Een entresolvloer gebruikt u om aanzienlijk meer magazijnruimte te creëren. Maar weet u eigenlijk wel op welke manier u de meeste ruimte wint? Laat u daarom adviseren door L.P. Petersen. Wij zijn al meer dan 30 jaar expert in magazijnstellingen en entresolvloeren.

Wij berekenen de beschikbare ruimte en maken een voorstel om dit zo effectief mogelijk in te richten. Vervolgens maken wij de gebruikte entresolvloeren op maat en installeren wij dit in uw magazijn. Inclusief balustrades en trappen. Wel zo veilig!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over onze entresolvloeren of gebruikt u al een specifiek merk en wilt u uitbreiden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook voor magazijninspectie, onderhoud en reparatie kunt u L.P. Petersen benaderen. Verleng de levensduur door periodiek inspectie te laten uitvoeren. De veiligheid van uw medewerkers gaat boven alles. Zorg daarom altijd voor stabiliteit en een groot draagvermogen.