Ga naar content

Gebruikte entresolvloer nodig? Wij hebben ze op voorraad

Met een entresolvloer creëert u een extra verdieping in het magazijn. Door de enorme draagkracht kunt u zonder zorgen uw capaciteit verdubbelen.

Een gebruikte entresolvoer is minstens 30% goedkoper dan een nieuwe, terwijl we dezelfde kwaliteit garanderen.

Weten wat dit voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

We regelen het, welke entresolvloer u ook nodig heeft

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Gratis voorstel voor een effectieve inrichting

Een entresolvloer creëert aanzienlijk meer magazijnruimte. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft op welke manier u het beste resultaat bereikt. Laat u gerust door ons adviseren. Wij zijn al meer dan 35 jaar expert in magazijnstellingen en entresolvloeren.

Als we de beschikbare ruimte weten, kunnen we een voorstel maken hoe dit zo effectief mogelijk in te richten is. Vervolgens maken wij de gebruikte entresolvloeren op maat en installeren wij dit in uw magazijn. Inclusief balustrades en trappen. Wel zo veilig.

Minimaal 30% goedkoper

Entresolvloeren zijn er in alle soorten en maten. Nieuw en gebruikt.

Het voordeel van een gebruikte exemplaar? U bespaart minstens 30%, terwijl u dezelfde kwaliteit krijgt als een nieuwe. Iedere gebruikte entresolvloer of stelling is uitvoerig geïnspecteerd en voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. 

Levering, montage en onderhoud. Alles tip-top geregeld.

We hebben niet alleen de grootste voorraad gebruikte magazijnstellingen van Nederland, maar zorgen er ook voor dat alles tip-top geregeld wordt. Dat kunnen we doen omdat we alles in eigen hand hebben.

Team Petersen staat garant voor een passend advies, vlotte levering en een professionele montage.

Het is wettelijk verplicht om uw entresolvloer jaarlijks te laten keuren. Ook dat doen we graag voor u, zodat alles niet alleen veilig is, maar ook de komende jaren zo blijft.