Ga naar content

GS3 stellingen

De GS3 stelling is een hoogwaardige stelling met een groot draagvermogen.

Wilt u een stevige stelling van hoogwaardige kwaliteit? Dan is de GS3 stelling het geschikte materiaal. Het kenmerkt zich door het gebruik van verzinkt staal. Dit zorgt voor een bijzonder sterk draagvermogen.
 
De GS3 stelling is te verkrijgen als legbordstelling en is het meeste gebruikt bij L.P. Petersen. Door de veelzuidigheid en compactheid is deze erg popualair. Het biedt u enorm veel opslagruimte, doordat de stelling op eenvoudige wijze op maat kan worden aangemaakt. Mocht u hulp nodig hebben met het monteren. Een professioneel team staat voor u klaar!

Ook als tweedehands stelling beschikbaar

Wilt u een betrouwbare GS3 stelling, maar let u ook op de kosten? Dan kunt u altijd kiezen voor gebruikte uitvoeringen. Deze zijn 30% goedkoper dan nieuwe exemplaren, maar voldoen aan dezelfde eisen. Zo maakt u gebruikt van alle voordelen tegen een lagere prijs.
 
Onze stellingen zijn vrijwel altijd op voorraad. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een persoonlijke offerte! Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen van 08:00 tot 17:00 uur.
 
Heeft u toch andere typen stellingen nodig? Wij beschikken onder andere over Nedcon stellingenRedirack stellingen en Lundia stellingen.

Waarom GS3 stelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland
Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Weten wat een GS3 stelling voor u kost?

Wij streven er naar u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave toe te zenden.