Ga naar content

Gebruikte draagarmstelling

Een gebruikte draagarmstelling is bij uitstek geschikt om materiaal met bijzondere afmetingen op te slaan. Onder andere langgoedmateriaal, die vaak niet in overige stellingen passen. Bij gebruikte draagarmstellingen zitten er geen staanders of legplanken in de weg. Daarentegen worden er juist ‘dragers’ gebruikt, die materialen als zoals buizen, palen en planken eenvoudig opslaan.

  • Specifiek voor langgoedmateriaal
  • Gebruikt draagarmstelling ruim 30% goedkoper dan een nieuwe exemplaar
  • Groot draagvermogen
  • Eenvoudige montage

Weten wat dit voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom gebruikte draagarmstelling van L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland
Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Hogere productiviteit door meer veiligheid en overzicht

U wilt toch ook het beste resultaat met uw bedrijf realiseren? Dat begint al in het magazijn met effectief werken. Het is belangrijk dat materialen op de juiste wijze opgeslagen worden. Het komt wel eens voor dat materialen met een bijzondere afmeting op de grond gelegd worden. Dit kan ongelukken veroorzaken en belemmert de medewerker in het doen van zijn werk.

Maak gebruik van draagarmstellingen, dan beschikt u over een veilig en overzichtelijk magazijn. Dit zorgt voor een productievere medewerker en een effectievere doorlooptijd.

Welke draagarmstelling gebruikt u?

Daar geeft L.P. Petersen het antwoord op. Door meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste stellingen. Op basis van uw magazijncapaciteit maken wij een geschikte indeling. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment gebruikte draagarmstelling van merken als Ramada of Ora.

Op zoek naar een ander merk? Neem gerust contact met ons op. Wij bieden vaak meerdere merken aan waar uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd worden.

Waarom een gebruikte draagarmstelling?

In ons assortiment voeren wij nieuwe en gebruikte draagarmstellingen. De focus ligt echter op gebruikte stellingen. Waarom?

  • Gebruikte draagarmstelling is ruim 30% goedkoper
  • Ervaar dezelfde kwaliteit en draagvermogen als van een nieuwe stelling

Wij hebben altijd een grote voorraad beschikbaar. Bereken zelf hoeveel meter aan stellingen u nodig heeft en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Benut de optimale ruimte van uw magazijn

Magazijnen kunnen in de meeste gevallen beter benut worden. Ook het maximale uit uw magazijn halen? Laat L.P. Petersen u adviseren. Om al uw materialen en goederen op te slaan voldoen enkel draagarmstellingen niet.

Gebruikte magazijnstellingen of palletstellingen zijn bijvoorbeeld geschikt om zware goederen op te slaan. Deze zijn in hoogte en breedte te verstellen en uit te breiden. Neem contact op om u te laten adviseren.

Verleng de levensduur van uw stellingen

U wilt toch ook zo lang mogelijk met uw stellingen doen? Dan blijft inspectie en onderhoud noodzakelijk. Een kleine knik in een poot of drager kan namelijk problematisch zijn. Het beïnvloed de stabiliteit en het draagvermogen.

Zorg daarom altijd voor een periodieke inspectie. Indien nodig plegen wij ook het onderhoud en/of reparatie. Op lange termijn bespaart u op de uitgaven en waarborgt u de veiligheid van uw medewerkers.