Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Nieuwe stellingen

L.P. Petersen beschikt over nieuwe stellingen in diverse afmetingen. De stellingen zijn direct leverbaar.

Waarom stellingen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Stellingen

Waar gewerkt wordt met goederen, zijn stellingen nodig. Of het nu is voor opslag of voor demonstratie. L.P. Petersen biedt u de keuze uit een breed aanbod magazijnstellingen van topmerken in verschillende prijsklassen. Kwaliteit is het leidende criterium, maar ook voor een stelling met een interessante prijs-kwaliteitsverhouding kunt u bij ons terecht.

De stellingen in ons assortiment zijn speciaal geselecteerd om te voldoen aan de hoogste eisen. In een magazijnomgeving wordt intensief gewerkt, dus moet een stelling een zware belasting lange tijd moeiteloos kunnen doorstaan. Als u een magazijnstelling bij L.P. Petersen koopt, bent u ervan verzekerd dat dit het geval is.

Magazijnstellingen zoals palletstelling, legbordstelling en draagarmstelling

Stellingen zijn er in vele soorten en maten en de ideale magazijnstelling is afhankelijk van uw specifieke toepassing. Heeft u bijvoorbeeld een palletstelling, legbordstelling of draagarmstelling nodig? Of geeft u de voorkeur aan een grootvakstelling, archiefstelling of door- en inrijstelling? Bij L.P. Petersen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Binnen elke productcategorie bieden wij u stellingen van absolute topkwaliteit. Dit wordt geïllustreerd door de kwalitatief hoogwaardige merken die wij verkopen, waaronder Nedcon, Polypal, Redirack, Hovuma, Bruynzeel, Ramada, GS3 en Dexion. Het is slechts een kleine greep uit ons brede aanbod magazijnstellingen.
 

Nieuwe en gebruikte stellingen kopen

Bij L.P. Petersen kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte stellingen. Nieuwe magazijnstellingen garanderen u een absolute nieuwstaat, terwijl gebruikte exemplaren zich onderscheiden met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteraard zien onze specialisten erop toe dat ook de tweedehands varianten voldoen aan belangrijke normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Of u nu nieuwe of gebruikte stellingen wilt kopen; bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Graag adviseren wij u over de beste magazijnstelling op basis van uw unieke magazijninrichting en bedrijfsactiviteiten. Neem voor meer informatie contact op via info@lppetersen.nl of bel ons op 0341 - 49 33 36.Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336