Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

Nieuws

16 augustus 2018

Wat zijn de voordelen van een tweedehands magazijnstelling?

Weinig zaken kosten zoveel geld als een overvol magazijn. Uitpuilende magazijnstellingen en krappe gangpaden leiden onvermijdelijk tot een verminderde arbeidsproductiviteit. Een investering in nieuwe stellingen is dan ook zo terugverdiend. Is het budget aan de krappe kant? Dan zijn tweedehands magazijnstellingen van L.P. Petersen een uitstekend alternatief. Dit zijn de voordelen:

Lees verder >

11 augustus 2018

​Waarom een magazijnstelling verankeren?

In magazijnstellingen worden zware goederen opgeslagen. Zeker in grote palletstellingen is de belasting soms enorm. Een goede verankering van stellingen is daarom noodzakelijk om in het magazijn veilig te kunnen werken. In dit artikel vertellen wij meer over de wetgeving, verankeringsvoordelen en de eisen waar verankering aan moet voldoen.

Lees verder >

1 augustus 2018

​Wat maakt palletstellingen zo ruimtebesparend?

De palletstelling geniet een reputatie als een van de meest populaire stellingtypen in het magazijn. Belangrijke reden daarvoor zijn de unieke eigenschappen, die magazijneigenaren veel ruimte en daarmee kosten besparen. Maar wat maakt palletstellingen nu precies zo ruimtebesparend? Hieronder noemen we de 3 belangrijkste oorzaken:

Lees verder >

26 juli 2018

Wat is de veiligheidscultuur in mijn magazijn?

De cultuur binnen een bedrijf bestaat uit de normen, waarden en gewoonten die samen de dagelijkse gang van zaken bepalen. Voortvloeiend uit deze bedrijfscultuur is er de veiligheidscultuur, die extra belangrijk is voor organisaties die werken met een magazijn. Beide culturen moeten een stevig fundament bieden voor een veilige werkomgeving.

Lees verder >