Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Nieuws

20 april 2018

Spiegels voor een veiliger magazijn

Op drukke dagen kan een magazijn soms vrij onoverzichtelijk zijn. Af- en aanrijdende heftrucks en heen en weer lopend personeel zorgen voor drukke verkeersstromen in vaak toch al krappe gangen. Het is belangrijk om daarom niet alleen te kiezen voor een weloverwogen ganginrichting, maar ook om passende veiligheidsmaatregelen te treffen.

Lees verder >

12 april 2018

​Moet ik mijn magazijn reorganiseren of uitbouwen?

In menig magazijn is er een chronisch gebrek aan ruimte. Zeker in piekseizoenen of bij snelle groei van het bedrijf zitten de palletstellingen nogal eens vol en belanden de pallets op de grond in gangpaden of laadruimtes. Dat is niet alleen inefficiënt, maar levert ook nog eens veiligheidsrisico’s op voor het personeel. In dit geval resteren u slechts twee keuzes: u gaat het magazijn reorganiseren of uitbouwen.

Lees verder >

5 april 2018

​Internet of Things verovert magazijnen

Internet of Things staat bekend om zijn slimme toepassingen voor de gehele supply chain. Ook activiteiten op het gebied van orderverwerking en opslag worden hierdoor een stuk efficiënter. Verouderde magazijncontrolsystemen worden vervangen door nieuwe varianten met hypermoderne sensoren, verbeterde connectiviteit en hogere intelligentie.

Lees verder >

22 maart 2018

​Palletstelling kopen of huren?

Heeft u extra ruimte nodig voor de opslag van grote en zware goederen in je magazijn? Dan zijn een of meerdere palletstellingen hiervoor de ideale keuze. Die kunt u via L.P. Petersen zowel kopen als huren, dus de vraag is wat in uw situatie de beste optie is. In dit artikel vergelijken we beide mogelijkheden met elkaar, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Lees verder >
Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336