Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Nieuws

3 oktober 2018

​5 gevaarlijke plekken in en rondom het magazijn

Binnen en buiten het magazijn is het een drukte van belang. Heftrucks en vrachtwagens rijden af en aan en medewerkers te voet haasten zich naar laaddocks en magazijnstellingen. Al deze bedrijvigheid brengt echter ook risico’s op ongevallen met zich mee. Er zijn in het bijzonder 5 plekken in het magazijn waar de veiligheid in het geding is:

Lees verder >

25 september 2018

Hoe plaats ik pallets in een palletstelling?

De voorraad in een magazijn kan snel veranderen. Hierdoor kan een palletstelling die vorige week nog geschikt was voor een bepaalde productgroep, nu ineens minder geschikt zijn voor een levering pallets met nieuwe goederen. Een slimme plaatsing van deze pallets is van belang om de veiligheid van medewerkers in het magazijn te garanderen.

Lees verder >

20 september 2018

​Waarom een stellingkast bij L.P. Petersen kopen?

Stellingkasten zijn er in vele soorten en maten. Natuurlijk zijn er de exemplaren voor thuis, die goedkoop te krijgen zijn bij diverse bouwmarkten. Van aanzienlijk hogere kwaliteit echter zijn de professionele varianten voor in het magazijn. Dit zijn 4 redenen waarom je dit segment stellingkasten het beste bij L.P. Petersen kunt kopen:

Lees verder >

13 september 2018

​Wanneer moet ik een magazijnstelling laten repareren?

Een goede magazijnstelling gaat vele jaren mee. Het maakt dan niet uit of de stelling nieuw of tweedehands is. Bij regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik heeft een stelling van een gerenommeerd merk een zeer lange levensduur. Twijfel je echter over de conditie van een stelling? Dit is wanneer je hem moet laten repareren:

Lees verder >