Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Gebruikte grootvakstellingen

Zware en grote goederen opslaan? Gebruikte grootvakstellingen zijn een goed alternatief voor producten die te groot zijn voor legbordstellingen. Grootvakstellingen beschikken over meer ruimte en een grotere draagkracht. Gebruikte grootvakstellingen zijn voor ieder magazijn geschikt en bespaart u tot wel 30% t.o.v. nieuwe grootvakstellingen.
  • Licht van gewicht
  • Grotere opslagcapaciteit
  • Eenvoudige montage

 


Prijsopgave van gebruikte grootvakstellingen ontvangen?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een gebruikte grootvakstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Gebruikte grootvakstellingen: goedkoop en overzichtelijk

Goederen veilig opslaan in grootvakstellingen tegen lage prijzen

Gebruikte grootvakstelling met hoog draagvermogen

Een van de belangrijkste voordelen van een gebruikte grootvakstelling is het hoge draagvermogen ervan. De belastbaarheid ligt hoog en vanwege de grote afmetingen van de vakken wordt zo’n stelling ook wel een breedvakstelling genoemd. Als u besluit grootvakstellingen 2e hands aan te schaffen, is het wel van belang om te kiezen voor een betrouwbare aanbieder.

Gebruikte grootvakstellingen worden namelijk aangeboden in sterk uiteenlopende condities. Hoewel een optische beschadiging niet erg hoeft te zijn, kunnen sommige defecten leiden tot serieuze veiligheidsrisico’s in uw magazijn. Bij L.P. Petersen kunt u altijd rekenen op een tweedehands grootvakstelling die is goedgekeurd door onze strenge keurmeesters.

Gebruikte grootvakstellingen

Grootvakstellingen zijn ideaal voor grotere en zwaardere producten. L.P. Petersen raadt u aan om grootvakstellingen te overwegen zodra u merkt dat uw huidige magazijn grote producten niet op kan slaan. Dit komt voor als u bijvoorbeeld legbordstellingen gebruikt.

Grootvakstellingen zijn in dit geval de juiste oplossing. Hier komt bij dat u gebruikte grootvakstellingen eenvoudig monteert en uitbreidt. 

Grootvakstellingen zijn eenvoudig te monteren en uit te breiden. Het aanbod van gebruikte grootvakstellingen bestaat onder andere uit merken zoals Jungheinrich, Hovuma en Polypal. Mocht een gebruikte grootvakstelling toch te klein zijn voor uw huidige producten? Dan kan een gebruikte palletstelling geschikt zijn.

Gebruikte grootvakstellingen

Gebruikte grootvakstellingen bij L.P. Petersen

Betrouwbare gebruikte grootvakstellingen haalt u bij L.P. Petersen. Wij zijn al meer dan 25 jaar expert in nieuwe en gebruikte magazijnstellingen. Alleen de bekende merken vindt u bij ons terug doordat zij van hoge kwaliteit zijn. Zo heeft u de keuze uit Nedcon, Polypal en Redirack stellingen. 

Deze bieden wij aan tegen concurrerende prijzen. In combinatie met een persoonlijk en onafhankelijk advies verzekert u zichzelf van de juiste magazijninrichting. Ook met gebruikte grootvakstellingen hebben wij jarenlang ervaring. 

U bespaart met gebruikte grootvakstellingen tot wel 30% op nieuwe grootvakstellingen. De gebruikte stellingen voldoen altijd aan de kwaliteitseisen. 

Vraag uw offerte aan of neem contact met ons op voor uw gebruikte grootvakstellingen.

Gebruikte grootvakstellingen bij L.P. Petersen


Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336