Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

Gebruikte grootvakstellingen

Zware en grote goederen opslaan? Gebruikte grootvakstellingen zijn een goed alternatief voor producten die te groot zijn voor legbordstellingen. Ze beschikken over meer ruimte en een grotere draagkracht. Bovendien zijn ze voor ieder magazijn geschikt en bespaart u tot wel 30% t.o.v. nieuwe exemplaren.
  • Licht van gewicht
  • Grotere opslagcapaciteit
  • Eenvoudige montage

 


Prijsopgave van gebruikte grootvakstellingen ontvangen?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een gebruikte grootvakstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Gebruikte grootvakstellingen: goedkoop en overzichtelijk

Goederen veilig opslaan in grootvakstellingen tegen lage prijzen

Gebruikte grootvakstelling met hoog draagvermogen

Het belangrijkse voordeel van een grootvakstelling is het grote draagvermogen. Het heeft grote draagvlakken en een hoge belastbaarheid. Vanwege de brede afmetingen wordt het ook wel een breedvakstelling genoemd. L.P. Petersen is specialist in gebruikte grootvakstellingen voor ieder type magazijn.

Bij een gebruikte grootvakstelling twijfelt u wellicht over de staat. L.P. Petersen keurt en inspecteert echter iedere stelling. Wij waarborgen de kwaliteit en veiligheid wanneer u een stelling bij ons.
Gebruikte grootvakstellingen worden namelijk aangeboden in sterk uiteenlopende condities. Hoewel een optische beschadiging niet erg hoeft te zijn, kunnen sommige defecten leiden tot serieuze veiligheidsrisico’s in uw magazijn. Bij L.P. Petersen kunt u altijd rekenen op een tweedehands grootvakstelling die is goedgekeurd door onze strenge keurmeesters.

Ideaal voor zware producten

Grootvakstellingen zijn ideaal voor grotere en zwaardere producten. L.P. Petersen raadt u aan om grootvakstellingen te overwegen zodra u merkt dat uw huidige magazijn grote producten niet op kan slaan. We zien bijvoorbeeld vaak dat men begint met legbordstellingen en later overstappen op een grootvakstelling.

Deze stellingen zijn in dit geval de juiste oplossing. Ondanks de grootte zijn ze eenvoudig te monteren en uit te breiden. 

Het aanbod van gebruikte grootvakstellingen bestaat onder andere uit merken zoals Jungheinrich, Hovuma en Polypal. Mochten deze toch te klein zijn voor uw huidige producten? Dan kan een gebruikte palletstelling geschikt zijn.

Ideaal voor zware producten

Gebruikte grootvakstellingen van Nedcon, Polypal en Redirack

Betrouwbare gebruikte grootvakstellingen haalt u bij L.P. Petersen. Wij zijn al meer dan 25 jaar expert in dit gebruikte stellingmateriaal. Alleen de bekende merken vindt u bij ons terug doordat zij van hoge kwaliteit zijn. Zo heeft u de keuze uit Nedcon, Polypal en Redirack. 

Deze bieden wij aan tegen concurrerende prijzen. In combinatie met een persoonlijk en onafhankelijk advies verzekert u zichzelf van de juiste magazijninrichting. Juist met gebruikte grootvakstellingen hebben wij jarenlang ervaring.

U bespaart dan tot wel 30% vergeleken met nieuwe grootvakstellingen. De gebruikte stellingen voldoen altijd aan de kwaliteitseisen, worden altijd gekeurd en geinspecteerd door vakmensen. Zo verzekeren wij een veilige en betrouwbare magazijninrichting. 

Vraag uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Gebruikte grootvakstellingen van Nedcon, Polypal en Redirack