Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

Gebruikte legbordstellingen

Dankzij de veelzijdige mogelijkheden zijn gebruikte legbordstellingen het meest populair. Het is licht van gewicht en heeft een enorme draagkracht. Bovendien zijn ze voor ieder magazijn geschikt en bespaart u tot wel 30% t.o.v. nieuwe legbordstellingen.
  • Licht van gewicht
  • Veel draagkracht
  • Eenvoudige montage

Weten wat een gebruikte legbordstelling u bespaart?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een gebruikte legbordstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Besparen op gebruikte legbordstellingen

Overzichtelijke opslag met voordelige en betrouwbare legbordstellingen

Ruim 30% goedkoper

Wilt u een legbordstelling gebruikt aanschaffen? Dan is het verstandig om de aanbieder waar u ze koopt zorgvuldig te selecteren. Voor tweedehands producten kijken veel mensen op Marktplaats, maar de kwaliteit van de aangeboden magazijnstellingen is hier zeer twijfelachtig. Voor de hoogst mogelijke betrouwbaarheid verdient de keuze voor een gerenommeerde partij dan ook de voorkeur.


Zo’n aanbieder is L.P. Petersen. Wij specialiseren ons al vele jaren in de verkoop van gebruikte legbordstellingen. U bent dan alsnog verzekerd van een metalen stelling die onder alle condities optimaal presteert. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden en de beste toepasbaarheid op basis van uw unieke wensen.

Gebruikte legbordstellingen zijn te gebruiken in ieder magazijn. Ze zijn eenvoudig uit te breiden door extra legbordstellingen aan te bouwen. Zo kunt u eventueel eerst klein beginnen en later bekijken of er meer nodig zijn. L.P. Petersen beschikt over meerdere merken en afmetingen.

Door te kiezen voor L.P. Petersen bespaart u ruim 30%. Door onze specialisatie in gebruikt materaal vindt u altijd een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. De gebruikte stellingen beschikken altijd over de vereiste kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo heeft u ten alle tijde een veilig magazijn.

Ruim 30% goedkoper

Divers aanbod gebruikte legbordstelling

‚ÄčL.P. Petersen beschikt over diverse merken van gebruikte legbordstellingen. Onder andere Nedcon, GS3, Polypal en Bruynzeel legbordstellingen.

Gebruikte legbordstellingen van Nedcon zijn zeer eenvoudig aan te passen. Dit is zeer handig als u te maken heeft met veel verschuivingen in uw voorraad. De gebruikte Nedcon legbordstellingen zijn zeer licht van gewicht en de legbordstellingen zijn eenvoudig uit te breiden.

De gebruikte GS3 legbordstelling is de meest gebruikte stelling. Dit heeft de te maken met de veelzijdigheid van de GS3 legbordstelling. De GS3 legbordstelling biedt u veel opslagruimte doordat deze op eenvoudige wijze op maat gemaakt wordt.

Gebruikte legbordstellingen van Polypal worden al jarenlang geleverd door L.P. Petersen. Polypal legbordstellingen zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, waardoor deze een bovengemiddelde levensduur hebben. De stellingen past u zowel in hoogte als in lengte aan. 

De Bruynzeel legbordstellingen zijn zeer functioneel en bespaart u een hoog magazijnruimte. De gebruikte Bruynzeel legbordstellingen zorgen ervoor dat u veel tijd bespaart, doordat u uw producten overzichtelijk en georganiseerd opslaat. 

U bespaart met gebruikte legbordstellingen tot wel 30% op nieuwe legbordstellingen. De gebruikte stellingen voldoen altijd aan de kwaliteitseisen. 

Staat uw merk er niet tussen of wilt u toch liever nieuwe legbordstelling? Neem gerust contact met ons op. Er zijn vele nieuwe en gebruikte legbordstellingen van meerdere merken op voorraad.

Divers aanbod gebruikte legbordstelling