Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Gebruikte palletstellingen

Een gebruikte palletstelling is een praktisch systeem voor het opslaan van grote goederen op pallets. Het zorgt voor een efficiënte inrichting en gebruik van het magazijn.

L.P. Petersen beschikt over een ruim aanbod in gebruikte palletstellingen. Uiteraard zijn deze gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid, waardoor de gebruikte palletstellingen altijd voldoen aan de kwaliteitseisen.  Het grote voordeel is dat gebruikte palletstellingen tot wel 30% goedkoper zijn dan nieuwe palletstellingen.
  • Voor grote magazijnen
  • Op maat af te stellen
  • Vele merken voorradig

Weten wat een gebruikte palletstelling kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een gebruikte palletstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Maten en merken van gebruikte palletstellingen

Betrouwbare palletstellingen tegen een eerlijke prijs

Gebruikte palletstelling te koop tegen goede prijs

Zoekt u tweedehands palletstellingen die weliswaar gebruikt zijn, maar toch nog in de best mogelijke staat verkeren? Dan bent u bij L.P. Petersen aan het juiste adres. Al onze stellingen worden streng beoordeeld door gecertificeerde keurmeesters en dat geldt daarom ook voor de door u gewenste gebruikte palletstelling. Dat geeft een veilig gevoel.

Het is immers belangrijk om geen concessies te doen aan de veiligheid in uw magazijn. Niet elke palletstelling die gebruikt is, garandeert u van een goede kwaliteit. Dat geldt met name voor de tweedehands hands palletstellingen die die tegen een opvallend lage prijs te koop worden aangeboden. Bij L.P. Petersen koopt u een gebruikte palletstelling in prima conditie tegen een eerlijke prijs.

Voordelig pallets opslaan

Gebruikte palletstellingen maken het mogelijk om met goede stellingen het magazijn optimaal in te richten  tegen een zeer lage prijs. Ondanks gebruikerssporen voldoen al onze palletstellingen aan de gestelde veiligheidseisen.

L.P. Petersen beschikt over meerdere merken en afmetingen. Een palletstelling past u makkelijk aan in lengte en hoogte. Op deze wijze wordt het magazijn optimaal benut.

Voordelig pallets opslaan

Palletstelling merken

Er is een ruim aanbod gebruikte palletstellingen waaronder bekende merken als Nedcon, Polypal, Dexion en Redirack.

De Nedcon palletstelling is ideaal om extra ruimte in het magazijn te creeëren. Gebruikte Nedcon stellingen zijn uiterst functioneel. Nedcon stellingen zijn zeer divers en daarom geschikt voor grote magazijnen tot kleine opslagruimtes. Met de gebruikte Nedcon palletstellingen kunt u uw pallets efficiënter en overzichtelijk opslaan. 

L.P. Petersen is al jarenlang leverancier van gebruikte Polypal stellingen. U heeft de keuze uit een breed assortiment met gebruikte palletstellingen van Polypal. Deze stellingen zijn zeer sterk en inzetbaar in kleine opslagruimtes en grote magazijnen. 

Dexion stellingen zijn ideaal om grote voorraden veilig en efficiënt op te slaan. De Dexion stellingen bestaan voornamelijk uit gebruikte palletstellingen. Deze kunnen aangepast worden in lengte en hoogte om het magazijn optimaal in te richten.

Onze gebruikte Redirack stellingen zijn zeer betrouwbaar. De gebruikte palletstellingen van Redirack hebben veel draagkracht en u wint magazijnruimte. Ook deze gebruikte palletstellingen zijn in lengte en hoogte verstelbaar.  

Voordat u besluit om gebruikte palletstellingen te gebruiken in het magazijn, geven wij u mee dat u ook een heftrucks en palletwagens nodig heeft om uw pallets te vervoeren. Met onze gebruikte palletwagens en gebruikte heftrucks bieden wij u de totaal oplossing voor de inzet van gebruikte palletstellingen in uw magazijn.

U bespaart met gebruikte palletstellingen tot wel 30% op nieuwe palletstellingen. De gebruikte stellingen voldoen altijd aan de kwaliteitseisen. 

Heeft u nog vragen over onze palletstellingen?
Neem contact op met het ervaren team van L.P. Petersen voor uw magazijnstellingen óf vraag direct uw offerte aan!

Palletstelling merken

Palletstelling gebruikt

Palletstelling nodig? Kies voor een gebruikt exemplaar van L.P. Petersen. Onze gebruikte stellingen verkeren nog in uitstekende conditie en zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe varianten. Bovendien hoeft u niet lang te wachten op uw stellen, want wij zijn in staat om direct uit voorraad te leveren en komen graag bij u langs voor een vakkundige montage op locatie.

Wellicht staat u in eerste instantie huiverig tegenover het kopen van een palletstelling die gebruikt is. Dat is lang niet altijd nodig, want in sommige gevallen zijn deze stellingen nog in absolute nieuwstaat en zijn ze door de eerste eigenaar nauwelijks gebruikt. Daarnaast ontwerpen gerenommeerde merken een palletstelling om een behoorlijke belasting jarenlang moeiteloos te doorstaan.
 

Gebruikte palletstelling kopen


Uiteraard is het wel van belang om niet zomaar elke gebruikte stelling aan te schaffen. Bij L.P. Petersen werken ervaren keurmeesters en we beschikken dan ook over een brede expertise ten aanzien van de conditie van stellingen. Als u bij ons een palletstelling koopt die gebruikt is, kunt u er van op aan dat deze op het gebied van veiligheid en functionaliteit nog in nieuwstaat verkeert.

Zo profiteert u van de voordelen van een nieuwe stelling, terwijl u een flink lagere prijs betaalt voor een tweedehands exemplaar. Uw prijsvoordeel kan namelijk oplopen tot maar liefst 30% van de nieuwprijs. Zeker bij afname van meerdere palletstellingen, bespaart u op deze manier behoorlijk wat kosten. Die kunt u weer in andere onderdelen van uw magazijn investeren.
 

Palletstelling: gebruikt en tegen een goede prijs


Bij L.P. Petersen kijken we niet alleen naar de conditie van de stellingen die we verkopen, we hanteren ook een streng selectiebeleid als het gaat om de fabrikanten waarvan we leveren. We kiezen hierbij voor de hoogste kwaliteit en bieden u keuze uit palletstellingen van merken als Polypal, Nedcon, Redirack en Dexion.

Elke palletstelling die gebruikt is, heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Onze experts adviseren u dan ook graag over de ideale stelling voor uw magazijnsituatie. Wilt u meer weten over ons ruime aanbod gebruikte palletstellingen? Neem vrijblijvend contact op via 0341 - 49 33 36 of mail ons op info@lppetersen.nlBuitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336