Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Grootvakstellingen

Een slag groter dan nieuwe legbordstellingen en meer draagkracht. Grootvakstellingen zijn uiterst geschikt om zwaardere en grotere producten stabiel op te slaan. Deze stellingen zijn vrijwel altijd op voorraad.
  • Voor grote goederen
  • Groot draagvermogen
  • Licht van gewicht

Weten wat een grootvakstelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een grootvakstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Direct leverbare grootvakstellingen

L.P. Petersen kan nieuwe grootvakstellingen direct uit voorraad leveren

De veelzijdigheid van een grootvakstelling

Grootvakstellingen behoren tot de meest veelzijdige stellingen in het magazijn. Ze bieden een grote hoeveelheid opslagruimte, kenmerken zich door een hoge belastbaarheid en zijn desgewenst eenvoudig uit te breiden. Het kopen van een grootvakstelling, vaak ook wel een breedvakstelling genoemd, is dan ook een uitstekend idee als al deze eigenschappen gewenst zijn.

Bij L.P. Petersen heeft u de keuze uit een zeer divers aanbod grootvakstellingen in uiteenlopende soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor een splinternieuwe grootvakstelling, maar ook voor een 2e hands exemplaar. Of u nu voor nieuw of tweedehands gaat: elke breedvakstelling in ons assortiment verzekert u van de allerhoogste kwaliteit.

Breed assortiment grootvakstellingen

L.P. Petersen beschikt over een ruim aanbod nieuwe grootvakstellingen. Grootvakstellingen zijn zeer geschikt om producten met veel volume handmatig op te bergen. Producten die meer vakdiepte nodig hebben horen thuis in de grootvakstellingen. Grootvakstellingen zijn daarnaast eenvoudig en flexibel te monteren. Grootvakstellingen van L.P. Petersen bieden de ruimte aan artikelen die veel ruimte nodig hebben.

Bekende merken als Jungheinrich, Polypal en Hovuma zijn direct leverbaar. Mochten deze stellingen net te klein zijn voor de opslagen goederen? Dan voldoen de nieuwe palletstellingen aan uw wensen. Bent u juist op zoek naar de kleinere variant? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar nieuwe legbordstellingen

Breed assortiment grootvakstellingen

Kostenbesparende grootvakstellingen

Direct kosten besparen? L.P. Petersen is ook gespecialiseerd in gebruikte grootvakstellingen. Deze beschikken ook over hoge kwaliteit, maar zijn vele malen voordeliger. Deze stellingen worden altijd gecontroleerd. Ideaal voor als u met een kleiner budget werkt. 


Merken grootvakstellingen

De Polypal grootvakstelling zit ijzersterk in elkaar. Polypal is inzetbaar in kleine magazijnen en grote opslagruimtes. De Polypal grootvakstellingen zorgt voor meer ruimte om op te slaan en kan in lengte en hoogte aangepast worden. 

De Hovuma grootvakstellingen zijn functioneel voor grote magazijnen en kleine opslagruimtes. De Hovuma grootvakstellingen hebben een groot oppervlak met een enorme draagkracht. Grote en zware producten slaat u makkelijk op in de grootvakstellingen van Hovuma. Door de meerdere legniveaus kunnen producten zowel in hoogte als lengte opgeslagen worden.

Als alternatief voor nieuwe stellingen leveren wij ook veel gebruikte stellingen.

Bent u op zoek naar een passend advies voor uw magazijn? Het team van L.P. Petersen heeft al langer dan 25 jaar ervaring in succesvolle magazijninrichtingen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Kostenbesparende grootvakstellingen

Grootvakstelling

Grootvakstelling nodig? Bij L.P. Petersen bent u aan het juiste adres. Grootvakstellingen zijn de ideale magazijnstellingen voor het bewaren van grote, zware goederen die tegelijkertijd snel bereikbaar moeten zijn. Wij bieden u een ruime keuze binnen deze productcategorie en weten exact welke stelling zich bij uitstek leent voor uw gewenste toepassing.

Bij de keuze voor een bepaalde grootvakstelling, is het belangrijk om ook de fabrikant in ogenschouw te nemen. Sommige merken bieden nu eenmaal meer kwaliteit dan andere. Bij L.P. Petersen zit u in dat opzicht wel goed, want met merken als Nedcon, Hovuma, Polypal, Jungheinrich, Standard en Redirack weet u zeker dat uw stelling voldoet aan zelfs de meest zware kwaliteitseisen.
 

Gebruikte of nieuwe grootvakstelling kopen?

Ondanks de hoge kwaliteit, betaalt u voor onze grootvakstellingen zeker niet de hoofdprijs. Ons assortiment bevat zowel nieuwe als tweedehands exemplaren, waardoor er nog meer flexibiliteit zit in de aankoopprijs. Hecht u bijvoorbeeld minder waarde aan de optische staat van een magazijnstelling, dan is een gebruikte grootvakstelling een uitstekende keuze.

Dat betekent overigens niet dat een tweedehands exemplaar ook een verminderde functionaliteit of veiligheid biedt. Wij verkopen namelijk alleen producten in uitstekende conditie die moeiteloos door een grondige magazijninspectie komen. En als u in alle facetten de hoogste kwaliteit nastreeft, kiest u simpelweg voor een van onze nieuwe grootvakstellingen.
 

Grootvakstelling voor extra opslagruimte

Welke grootvakstelling u ook kiest; u bent verzekerd van een hoop extra opslagruimte waarmee u uw magazijninrichting een nieuwe impuls geeft. Dit type stelling onderscheidt zich namelijk door zijn zeer ruimtebesparende kenmerken, waardoor u elke vierkante meter vloeroppervlakte uiterst efficiënt benut.

Het hoge draagvermogen en de flexibele vakindeling verzekeren u daarnaast van een magazijnstelling waaraan u talloze jaren plezier zult beleven. De experts van L.P. Petersen adviseren u graag over de beste grootvakstelling op basis van uw magazijnomgeving en werkprocessen. Bel naar 0341 - 49 33 36 of mail ons op info@lppetersen.nl voor meer informatie.Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336