Ga naar content

Bandenopslag

L.P. Petersen beschikt over voordelige bandenstellingen voor opslag van alle type banden. L.P. Petersen heeft nieuwe bandenstellingen en gebruikte bandenstellingen. Onze bandenstellingen zijn direct uit voorraad leverbaar!

Afhankelijk van de hoeveelheid en verschillende types banden is er keuze uit diverse stellingen voor uw bandenopslag. Bekijk alle beschikbare stellingen voor uw banden. 
 

Waarom bandenopslag kopen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Bandenopslag van vele merken

Vele merken magazijnstellingen kunnen wij uit voorraad leveren

Weten wat een bandenstelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Stellingen geschikt voor grote hoeveelheden autobanden

Voor kleine en eenvoudige bandenopslag zijn gebruikte legbordstelling van L.P. Petersen aan te raden. Legbordstellingen zijn licht in gebruik, eenvoudig te monteren en aanpasbaar in verschillende legniveaus.

Wilt u grote hoeveelheden banden in uw bandenopslag? Dan zijn de grotere palletstellingen en grootvakstellingen geschikt. Zij hebben een groot oppervlak en draagvermogen. 

Aanpasbaar aan het magazijn

Het voordeel is dat legbordstellingenpalletstellingen en grootvakstellingen aanpasbaar in breedte en hoogte zijn. Op deze wijze benut u de ruimte van het magazijn optimaal.

Wilt u kosten besparen op uw bandenopslag? L.P. Petersen beschikt over tweedehands stellingen voor uw bandenopslag. Tweedehands stellingen zijn ruim 30% voordeliger en beschikken over dezelfde kwaliteit als nieuwe stellingen. U ziet enkel lichte gebruikkerssporen. L.P. Petersen controleert altijd of gebruikte stellingen voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Hierdoor weet u zeker dat uw bandenopslag voldoet aan veiligheidseisen.

Wilt u meer informatie over uw bandenopslag? Vraag dan direct uw offerte aan of neem contact met ons op