Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen

Een slag groter dan nieuwe legbordstellingen en meer draagkracht. Grootvakstellingen zijn uiterst geschikt om zwaardere en grotere producten stabiel op te slaan. Deze stellingen zijn vrijwel altijd op voorraad.
  • Voor grote goederen
  • Groot draagvermogen
  • Licht van gewicht

Waarom een grootvakstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Direct leverbare grootvakstellingen

L.P. Petersen kan nieuwe grootvakstellingen direct uit voorraad leveren

Breed assortiment grootvakstellingen

L.P. Petersen beschikt over een ruim aanbod nieuwe grootvakstellingen. Grootvakstellingen zijn zeer geschikt om producten met veel volume handmatig op te bergen. Producten die meer vakdiepte nodig hebben horen thuis in de grootvakstellingen. Grootvakstellingen zijn daarnaast eenvoudig en flexibel te monteren. Grootvakstellingen van L.P. Petersen bieden de ruimte aan artikelen die veel ruimte nodig hebben.

Bekende merken als Jungheinrich, Standard, Polypal en Hovuma zijn direct leverbaar. Mochten deze stellingen net te klein zijn voor de opslagen goederen? Dan voldoen de nieuwe palletstellingen aan uw wensen. Bent u juist op zoek naar de kleinere variant? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar nieuwe legbordstellingen

Breed assortiment grootvakstellingen

Kostenbesparende grootvakstellingen

Direct kosten besparen op de investeringen? L.P. Petersen is gespecialiseerd in gebruikte grootvakstellingen. Deze beschikken ook over hoge kwaliteit, maar zijn vele malen voordeliger. Deze stellingen worden altijd gecontroleerd. Ideaal voor als u met een kleiner budget werkt. 


Merken grootvakstellingen

De Polypal grootvakstelling zit ijzersterk in elkaar. De Polypal is inzetbaar in kleine magazijnen en grote opslagruimtes. De Polypal grootvakstellingen zorgt voor meer ruimte om op te slaan en kan in lengte en hoogte aangepast worden. 

De Hovuma grootvakstellingen zijn functioneel voor grote magazijnen en kleine opslagruimtes. De Hovuma grootvakstellingen hebben een groot oppervlak met een enorme draagkracht. Grote en zware producten slaat u makkelijk op in de grootvakstellingen van Hovuma. Door de meerdere legniveaus kunnen producten zowel in hoogte als lengte opgeslagen worden.

Bekijk ook de gebruikte grootvakstellingen voor een flinke besparing! 

Bent u op zoek naar een passend advies voor uw magazijn? Het team van L.P. Petersen heeft al langer dan 25 jaar ervaring in succesvolle magazijninrichtingen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Kostenbesparende grootvakstellingen
9.4 van 10
39 beoordelingen
Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336