Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Legbordstellingen

Legbordstellingen

Legbordstellingen zijn veelzijdig en de meest populaire stellingen. Legbordstellingen zijn eenvoudig uit te breiden en aan te passen. Hierdoor is de opslagruimte optimaal te benutten. Geschikt voor compacte goederen.
  • Groot draagvermogen
  • Eenvoudige uitbreiding
  • Meest populaire stelling
 
 

Waarom legbordstellingen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Legbordstellingen van hoge kwaliteit

Uitsluitend betrouwbare merken worden door L.P. Petersen geleverd voor een optimaal magazijn

Nieuwe stellingen op maat aangepast

Legbordstellingen zijn licht van gewicht en eenvoudig aanpasbaar. L.P. Petersen kan de stellingen, aan de hand van de grootte van het magazijn, op maat aanmaken. Door het gebruik van legbordstellingen ontstaat er meer opslagruimte. Nieuwe legbordstellingen voldoen altijd aan hoge kwaliteitseisen en veiligheidseisen. Hierdoor voorkomt u gevaarlijke situaties in uw magazijn.  

Bent u op zoek naar stellingen voor grotere producten? Dan zijn de magazijnstellingen van L.P. Petersen een geschikt alternatief. 

Nieuwe stellingen op maat aangepast

Stellingen van betrouwbare merken

Legbordstellingen zijn direct beschikbaar in vrijwel alle bekende merken. De meest populaire legbordstellingen komen van de volgende merken:

De Polypal legbordstelling wordt al jaren gemonteerd door L.P. Petersen. Polypal is inzetbaar in kleine en grote magazijnen. Met deze legbordstellingen slaat u voorraden overzichtelijk op. Met de Polypal legbordstellingen benut u de capaciteit van uw magazijn op een efficiëntere wijze. Met de gebruikte Polypal legbordstellingen bespaart u overigens tot wel 30%. 

Nedcon legbordstellingen worden het meest gebruikt bij L.P. Petersen. Van alle legbordstellingen van L.P. Petersen, wordt de Nedcon het vaakst aangevraagd. Het lichte gewicht en de veelzijdigheid van de legbordstellingen is een groot voordeel. U verplaatst uw stellingen met grote eenvoud. Daarnaast zijn er veel afmetingen van de legbordstellingen beschikbaar. Bekijk ook eens de gebruikte legbordstellingen van Nedcon

De Bruynzeel legbordstellingen zijn zeer betrouwbaar. Deze functionele legbordstellingen besparen een hoop ruimte. De Bruynzeel legbordstellingen kunnen een groot gewicht aan en zijn op grootte aan te passen. U kunt uw voorraad altijd kwijt op de legbordstellingen van Bruynzeel. Bekijk ook eens de gebruikte Bruynzeel legbordstellingen: hierop bespaart u al snel een hoop geld.

Is het onbekend welke stelling het beste bij uw magazijn past? Laat u dan persoonlijk adviseren door het ervaren team van L.P. Petersen. Direct kosten besparen? Naast nieuwe legbordstellingen beschikt L.P. Petersen ook over gebruikte stellingen. Ook van hoge kwaliteit, maar vele malen voordeliger.

Wilt u in contact komen met het ervaren team van L.P. Petersen voor een gepast magazijn advies? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan of neem contact met ons op

Stellingen van betrouwbare merken
9.4 van 10
39 beoordelingen
Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336