Ga naar content

L.P. Petersen, dé magazijninrichting expert

Als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar advies over magazijnstellingen, dan bent u bij L.P. Petersen op het juiste adres. Dankzij onze ervaring van ruim 25 jaar, zijn wij uitstekend op de hoogte van het aanbod van magazijnstellingen. 

Waarom stelling kopen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Stelling van vele merken

Vele merken bandenstelling kunnen wij uit voorraad leveren

Weten wat een stelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Betrouwbaar advies

Het advies van L.P. Petersen is altijd eerlijk en aangepast op uw persoonlijke eisen. Het enige wat wij nodig hebben is een overzicht van uw magazijnruimte, welke producten uw wilt opslaan en uiteraard uw budget. Dit is de succesformule, waarmee wij al jarenlang onze klanten naar tevredenheid helpen.
Met deze drie factoren komt er altijd een stelling uit die het meest geschikt is in uw geval. De deskundige adviseurs van L.P. Petersen weten de juiste stelling voor u uit te zoeken. Vervolgens zorgen ze er ook voor dat uw magazijnstelling op maat wordt geleverd.
 

Maak kennis

Wilt u een van onze adviseurs spreken, dan zijn er genoeg manieren om dit te doen. Graag laten zij u zien dat er altijd een oplossing is voor uw opslagruimte. U kunt het contactformulier invullen en dan nemen wij contact met u op. Ook kunt u ons bezoeken, op werkdagen zijn we geopend van 8.00 tot 17.00. Voor onze adresgegevens klik u hier door.