Ga naar content

De voordelen van een stellingkast

Zoekt u dé ideale oplossing om uw magazijn of een andere opslagplaats zo functioneel mogelijk in te delen? Dan raden wij u een stellingkast aan. Wij vertellen u hier graag meer over alle voordelen die deze opslagkasten u kunnen bieden.

 

Waarom magazijnstelling kopen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Magazijnstellingen van vele merken

Vele merken magazijnstellingen kunnen wij uit voorraad leveren

Weten wat een stellingkast voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Wat zijn de voordelen van een stellingkast?

Wanneer u veel goederen heeft en deze niet in een daarvoor geschikte kast opslaat, kunt u het overzicht kwijtraken. Vooral voor losse materialen waar veel mee wordt gewerkt, is het handig om een vaste, overzichtelijke opbergplek te hebben.

Toch is het natuurlijk ook een goed idee om zwaardere goederen op 1 plek op te bergen, zodat nare ongelukken op de werkvloer worden voorkomen.

De voordelen op een rijtje:

Wanneer u spullen opslaat in een stelling, heeft u de volgende voordelen:

  1. U en uw werknemers krijgen meer overzicht over welke spullen er zijn en waar deze zich bevinden.
  2. Werknemers kunnen gemakkelijker bij de spullen komen en weten deze ook sneller te vinden.
  3. Doordat spullen 1 vaste opbergplek krijgen, liggen ze niet meer in de weg op de werkplaats van de werknemers. Hierdoor kunnen zij zich niet alleen beter manoeuvreren, maar ook beter werken.
  4. Door punt 3 kan het zelfs zo zijn dat werknemers veel productiever zullen zijn.

Waarom een stellingkast van L.P. Petersen aanschaffen?

Wij van L.P. Petersen zijn al jarenlang een onafhankelijke aanbieder van verschillende opbergkasten. Doordat wij niet merkafhankelijk zijn, hebben wij de mogelijkheid om u een breed aanbod aan merken te geven.

Hierdoor kunt u bij ons zelf een kast kiezen van het merk dat u wilt én genieten van onze goede service.

Tot wel 30% goedkoper!

Wanneer u kiest voor L.P. Petersen, heeft u de luxe dat u niet alleen uit nieuwe maar ook uit gebruikte stellingen kunt kiezen. Wij snappen namelijk dat het kopen van een nieuwe stelling een flinke investering kan zijn. Daarom komen wij u tegemoet door ook gebruikte kasten aan te bieden. Door een gebruikte stelling aan te schaffen, kunt u tot wel 30% goedkoper uit zijn. En dat kan u enorm wat geld schelen!

U hoeft niet bang te zijn dat wanneer u kiest voor een gebruikte kast, u moet inleveren op kwaliteit. Alle gebruikte kasten die wij te koop aanbieden, zijn vooraf door een grondige keuring gegaan. Alle eventuele mankementen aan de kasten hebben onze deskundige medewerkers gerepareerd, waardoor de kasten weer zo goed als nieuw zijn.
Gebruikte legbordstelling in magazijn

Hoe weet u welke stellingkast u het beste kunt aanschaffen?

Wij hebben van diverse merken kasten in ons assortiment opgenomen. Van elk merk zit een kast weer nét iets anders in elkaar. U mag ons altijd om raad vragen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over alle stellingen die wij aanbieden, kunnen wij u precies vertellen welke kast u de beste oplossing zal bieden.

Wilt u graag een stellingkast, of misschien wel zelfs meerdere kasten aanschaffen en bent u benieuwd naar de kosten? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u eerst graag meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op, want onze specialisten helpen u graag en denken graag met u mee.