Ga naar content

Tweedehands magazijnstellingen kopen

Tweedehands magazijnstellingen kopen? Ruim 30% voordeliger dan nieuwe stelling, maar altijd goede kwaliteit.

Bent u net voor uzelf begonnen, wilt u uitbreiden of is uw magazijn toe aan vernieuwing?
Bij L.P. Petersen bent u aan het juiste adres.

Waarom magazijnstelling kopen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Tweedehands magazijnstellingen van vele merken

Vele merken magazijnstellingen nieuw en tweedehands kunnen wij uit voorraad leveren

Weten wat een tweedehands stelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Tweedehands magazijnstellingen te koop

Bij L.P. Petersen heeft u, naast ons uitgebreide aanbod van pallet-, archief-, legbord-, en grootvaksstellingen, ook de mogelijkheid om tweedehands magazijnstellingen te kopen. Deze stellingen zijn kwalitatief goed en voldoen, mits goed geplaatst, aan de NEN-norm. Dit betekent dat uw stellingen goed en veilig zijn verankerd, zodat u niet hoeft na te denken over de veiligheid van uw personeel, maar zich gewoon kunt richten op wat u het beste doet: uw klant voorzien van de producten die zij wensen.

L.P. Petersen verkoopt niet alleen kwalitatief goede tweedehands magazijnstellingen, maar heeft ook een ruim aanbod er van. Door de verschillende merken, afmetingen en vormen die wij aanbieden kunnen wij u helpen om ùw magazijn zo optimaal mogelijk te benutten.

Verschillende soorten magazijnstelling

Waarom kopen bij L.P. Petersen?

De aanschaf van een magazijnstelling is voor veel mensen een struikelblok, omdat er een groot aanbod is van verschillende merken, soorten en vormen stellingen en daarbij zijn de kosten voor de aanschaf van een magazijnstelling behoorlijk hoog. Reden genoeg om een goede keuze te willen maken. Omdat wij begrijpen dat zo'n keuze soms lastig is, helpen wij u graag.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij overtuigd dat wij u van goed advies kunnen voorzien. De aanschaf van een tweedehands magazijnstelling bij L.P. Petersen is daarom niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook voor uw gemoedsrust.
 
Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken en zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Met onze persoonlijke service weet u zeker dat u goed zit. Hebt u na de aankoop van een tweedehands magazijnstelling nog vragen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook voor de aanschaf van specifieke merken kunt u bij ons terecht.

Onze adviseurs helpen u graag verder. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op. U zult versteld staan van het aanbod.

Bestellen en meer informatie

Kunt u niet langer wachten en wilt u nu al uw tweedehands magazijnstellingen kopen of heeft u nog vragen?

U kunt ons bereiken via info@lppetersen.nl of telefonisch contact opnemen via 0341 - 49 33 36.