Ga naar content

Nedcon legbordstelling

Nedcon legbordstelling is een zeer betrouwbaar en populair merk dat L.P. Petersen in het assortiment heeft.

Veelzijdige Nedcon legbordstelling

Legbordstellingen zijn de meest gebruikte stellingen bij L.P. Petersen. Binnen deze stellingen krijgen wij veel aanvragen van het merk Nedcon. Een bekend en zeer betrouwbaar merk om uw magazijn of opslagruimte optimaal in te richten.

Waarom Nedcon legbordstellingen zoveel gebruikt worden? Door het lichte gewicht en de veelzijdigheid. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en uit te breiden. Zo kunt u meerdere legniveau toepassen en uw stellingen uitbreiden, mocht u meer ruimte nodig hebben. Tevens wordt mede door de veel voorkomende afmetingen deze stelling veel gebruikt.

Nieuw en gebruikte Nedcon legbordstellingen

Bij L.P. Petersen kunt u er altijd van uit gaan dat u hoge kwaliteit stellingen ontvangt. Daarnaast kunt u nu ook veel geld besparen. Wij beschikken ook over gebruikte legbordstellingen. Deze voldoen aan dezelfde eisen als nieuwe legbordstellingen, maar zijn vaak 30% goedkoper.
 

Advies nodig?

Met 12,5 jaar ervaring in onze industrie kunt u altijd bij ons terecht met vragen. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt. Zoekt u legbordstellingen van een overig merk? Wij beschikken ook over vergelijkbare Bruynzeel legbordstellingen, GS3 stellingenLundia stellingen en Redirack stellingen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij sturen u binnen 24 uur een prijsopgave!

Waarom Nedcon legbordstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland
Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Weten wat een Nedcon legbordstelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.