Ga naar content

Gebruikte magazijnstellingen voor logistieke dienstverlener Nippon Express

Andrew van der Spek is 11,5 jaar warehouse operations manager bij Nippon Express. Dat is een logistieke dienstverlener die overal op de wereld actief is. In hun warehouse van 4000m2 in Amsterdam moesten onlangs de stellingen vervangen worden. In hun zoektocht naar een leverancier kwamen ze bij Petersen terecht.

"We zochten een goedkope én betrouwbare oplossing", vertelt Andrew. "Daarnaast was het voor ons belangrijk dat we een goed gevoel bij de leverancier hadden. Het warehouse is namelijk het hart van onze organisatie. De spullen die wij voor klanten opslaan, komen op die stellingen te liggen. Alles moet dus kloppen."

(Tekst gaat onder foto verder)

Andrew vervolgt: "Petersen heeft het allemaal goed voor ons kunnen regelen. De monteurs van Petersen zijn goede jongens. Ze waren iedere dag op tijd en leverden alles netjes af. We moesten weliswaar wat langer op het plaatmateriaal wachten, maar de opbouw van de stellingen ging daarentegen weer sneller dan we verwacht hadden. "

"Ja, ik beveel Petersen bij iedereen aan die zoekt naar een goede en voordelige oplossing voor hun magazijnstellingen."

Delen op social media
Gerelateerde artikelen

Professionele montage van uw magazijnstellingen

Zelfs de meest drukke magazijnomgevingen zijn ooit begonnen als lege hal. Het begint vaak met de ingebruikname van slechts enkele magazijnstellingen. Maar als de onderneming groeit, groeit het magazijn mee. Voordat u het weet, heeft u tal van verschillende soorten stellingen nodig. En op dat gebied kan L.P. Petersen u compleet ontzorgen.

Waarom leuningen en hekken in mijn magazijn?

In een magazijn liggen gevaren continu op de loer. Af- en aanrijdende heftrucks, orderpicking op hoogte bij palletstellingen en laden en lossen bij docks met hellingen brengen risico’s met zich mee. Toch kunt u de risico’s in deze situaties relatief eenvoudig verminderen. Simpelweg door in uw magazijn leuningen en hekken te gebruiken.