Ga naar content

Gebruikte magazijnstellingen voor Nippon Express

Andrew van der Spek is 11,5 jaar warehouse operations manager bij Nippon Express. Dat is een logistieke dienstverlener die overal op de wereld actief is. In hun warehouse van 4000m2 in Nijkerk moesten onlangs de stellingen vervangen worden. In hun zoektocht naar een leverancier kwamen ze bij Petersen terecht.

"We zochten een goedkope, maar vooral ook een betrouwbare oplossing", vertelt Andrew. "We vonden het heel belangrijk dat we er een goed gevoel bij hadden. Het warehouse is namelijk het hart van onze organisatie. De spullen die wij voor klanten opslaan, komen op die stellingen te liggen. Alles moet dus kloppen."

(Tekst gaat onder foto verder)

Andrew: "Petersen heeft allemaal snel voor ons kunnen regelen. We moesten alleen wat langer op het plaatmateriaal wachten. De opbouw van de stellingen daarentegen ging weer sneller dan we verwacht hadden. De monteurs van Petersen zijn goede jongens, ze waren iedere dag op tijd en leverden alles netjes af. Ja, ik beveel Petersen bij iedereen aan die zoekt naar een goede en voordelige oplossing voor hun magazijnstellingen."
Delen op social media
Gerelateerde artikelen

Hoe kies ik een veilige magazijnstelling?

Binnen uw bedrijf streeft u naar een veilig magazijn. U besteedt daarom veel aandacht aan factoren zoals een optimale gangpadbreedte, een logische plaatsing van goederen en een duidelijke markering van krappe doorgangen en hoeken. Minstens net zo belangrijk is echter de kwaliteit van de gebruikte stellingen. In dit artikel leggen we uit waar u rekening mee moet houden bij de keuze voor een veilige magazijnstelling.

Tips om uw magazijnstellingen beter te benutten

Welke magazijnstellingen in uw magazijn de beste keuze zijn, hangt af van uw werkwijze en de goederen die u opslaat. Maar heeft u eenmaal de keuze voor een bepaalde magazijnstelling gemaakt? Dan is het zaak om de factoren daaromheen waar mogelijk te optimaliseren. Let op de onderstaande 4 aspecten om het maximale rendement uit uw stellingen te halen: