Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

​Waarom een stellingkast bij L.P. Petersen kopen?

Stellingkasten zijn er in vele soorten en maten. Natuurlijk zijn er de exemplaren voor thuis, die goedkoop te krijgen zijn bij diverse bouwmarkten. Van aanzienlijk hogere kwaliteit echter zijn de professionele varianten voor in het magazijn. Dit zijn 4 redenen waarom je dit segment stellingkasten het beste bij L.P. Petersen kunt kopen:

Betere kwaliteit en langere levensduur


Toegegeven: de stellingkasten bij de bouwmarkt om de hoek zijn over het algemeen goedkoper. Toch zijn deze stellingen vaak niet geschikt voor gebruik in het magazijn. De belastbaarheid en kwaliteit van de gebruikte materialen is simpelweg niet hoog genoeg. Een stellingkast van L.P. Petersen daarentegen voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria. Hierdoor weet je niet alleen zeker dat de stelling tijdens dagelijks gebruik in het magazijn tegen een stootje kan, maar ook dat hij vele jaren meegaat. En zo verdien jij je investering uiteindelijk met gemak weer terug.


Makkelijke montage (ook door onze monteurs)


Onze professionele stellingkasten zijn afkomstig van gerenommeerde producenten zoals Nedcon, Lundia, Bruynzeel, Redirack en Dexion. Deze fabrikanten ontwikkelen stellingen speciaal voor toepassing in het magazijn, waardoor ze zeer snel en eenvoudig zijn te monteren. Nog makkelijker is het om de montage op locatie te laten uitvoeren door de ervaren monteurs van L.P. Petersen. Zo kunnen jouw eigen medewerkers zich richten op de core business en heb je de zekerheid dat de montage veilig en professioneel geschiedt.


Altijd geschikt voor jouw magazijn dankzij configuratieopties


De stellingkasten van L.P. Petersen zijn in principe voor elke magazijnomgeving geschikt. Dat komt door de talloze configuratieopties die we bieden. Of je nu een smalle, brede, lage of hoge ruimte hebt; wij hebben gegarandeerd een stellingkast in ons assortiment die aansluit op jouw situatie. In sommige situaties kan het raadzaam zijn om een stellingkast te combineren met een ander soort magazijnstelling zoals een palletstelling. Onze magazijnexperts adviseren je hierover graag op maat.


Ook tweedehands en dus goedkoop beschikbaar


Wist je dat wij niet alleen nieuwe, maar ook tweedehands magazijnstellingen aanbieden? Dit is dé manier om flink wat geld op een kwalitatief hoogwaardige stellingkast te besparen. Daar waar jij je investering bij het kopen van een nieuwe stellingkast al terugverdient door de lange levensduur, bieden wij ook gebruikte stellingkasten aan tegen kortingen tot maar liefst 30%. Zo ben je in sommige gevallen nog goedkoper uit dan in de bouwmarkt én profiteer je van een magazijnstelling die tot in de lengte van jaren meegaat.

< Terug naar overzicht

Waarom LP Petersen

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen