Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Stellingkast

In menig magazijn- of kantooromgeving wordt gewerkt met losse goederen. Vaak betreft het kleine artikelen die enerzijds overzichtelijk bewaard moeten worden, maar anderzijds ook eenvoudig bereikbaar moeten zijn. Een stellingkast is bij uitstek geschikt voor de opslag van dit soort producten en kenmerkt zich door een eindeloze veelzijdigheid.

Het is met name de grote overzichtelijkheid waarmee een stellingkast zich onderscheidt van andere soorten magazijnstellingen. Als u artikelen uit een stelling regelmatig gebruikt, bespaart het immers veel tijd als uw medewerkers direct weten waar ze liggen. Hiermee stimuleert u een efficiënt werkproces en een hogere arbeidsproductiviteit op de werkvloer.
 

Merken van onze stellingkasten

L.P. Petersen voert altijd meerdere merken binnen het assortiment van onze stellingkasten. Gezien wij volledig merk onafhankelijk zijn, selecteren wij de merken waarvan de kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Merken die wij zoals voeren voor onze stellingkasten zijn: Nedcon, Lundia en Bruynzeel.

Weet u niet welk type merk en stellingkast bij uw magazijn past? L.P. Petersen heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Onze vakmensen inspecteren uw magazijn graag waarna er een persoonlijk advies wordt gegeven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Weten wat dit voor u kost

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom LP Petersen

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Stellingkasten

Stellingkasten: veelzijdige magazijnstellingen

Stellingkasten zijn er in verschillende afmetingen en het ideale formaat is onder meer afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten en opslagruimte. Gaat het u bijvoorbeeld voornamelijk om de opslag van kleine kantoorartikelen? Dan volstaat vaak een relatief kleine stellingkast, waarbij u de verschillende legniveaus benut om structuur aan te brengen in de opslag.

Heeft u een stellingkast echter nodig in een grote magazijnomgeving met een hoog dak? Dan kunt u overwegen om de magazijnstelling extra hoog te laten uitvoeren. Calculeer dan wel in dat uw medewerkers een heftruck of trap nodig hebben om het hoogste legniveau te kunnen bereiken. Een andere optie is om de stelling in de breedte uit te breiden.

Stellingkast kopen: nieuw of gebruikt

Bij het kopen van een stellingkast bij L.P. Petersen, heeft u de keuze uit zowel nieuwe als gebruikte exemplaren. Met een tweedehands magazijnstelling bespaart u tot wel 30% op de nieuwprijs en dit is dan ook een interessante optie als u beschikt over een gelimiteerd budget. Over het kwaliteitsaspect hoeft u zich geen zorgen te maken, want ook onze gebruikte stellingen verkeren in prima conditie.

Is alleen de beste stelling goed genoeg en gaat u voor de hoogst mogelijke kwaliteit? Dan adviseren we u een volledig nieuwe stellingkast te kopen. Natuurlijk staan onze experts altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Stel ze via info@lppetersen.nl of neem telefonisch contact op via 0341 - 49 33 36 voor advies op maat. 

Hoogwaardige stellingkast van metaal

Bij de aanschaf van een stellingkast heeft u de keuze uit varianten in tal van verschillende materialen. Bouwmarkten en ketens als Praxis, Gamma en Ikea bieden een diversiteit aan opties, die in veel gevallen helaas niet geschikt zijn voor professionele toepassing in een magazijnomgeving. Een goede stelling moet immers zwaar belastbaar zijn en ergonomisch werken bevorderen.

Alle stellingkasten bij L.P. Petersen voldoen aan de strengste randvoorwaarden voor professioneel gebruik en vormen een absolute meerwaarde in uw dagelijkse werkprocessen. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een hoogwaardige stellingkast van metaal, die in de praktijk beduidend beter presteert dan een alternatief van hout.Buitenbrinkweg 21 Ermelo, 3853 LT
0341493336