Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

Stellingkast

In magazijnen of kantoren wordt er regelmatig gewerkt met losse materialen en goederen. Om efficiënt te werken zijn stellingkasten aan te raden. Dit zorgt voor meer overzicht, veilige opslag en een sneller werkproces. L.P. Petersen beschikt over een uitgebreid assortiment van diverse merken. Waarom een stellingkast bij L.P. Petersen?
  • Gewaarborgde kwaliteit
  • Gerenommeerde merken direct leverbaar
  • Tot 30% goedkoper
  • Hogere arbeidsproductiviteit in uw magazijn
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Weten wat dit voor u kost

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom LP Petersen

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Stellingkasten

Stellingkasten in verschillende formaten

Ieder magazijn is anders en vereist een andere benadering. Stellingkasten zijn er daarom in diverse afmetingen en formaten, zodat u altijd een geschikt exemplaar ontvangt. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw opslagruimte en de activiteiten in het magazijn. Wij geven u graag advies op maat wat betreft de typen stellingkasten en calculeren de benodigde afmetingen.

Voor kleine opslagruimtes zijn onder andere legbordstellingen zeer functioneel. Voor de grootste magazijnen raden wij palletstellingen aan.

Stellingkasten in verschillende formaten

Bespaar 30% op gebruikte stellingkasten

L.P. Petersen begrijpt dat de investering op een stellingkast fors kan zijn. Daarom heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor gebruikte stellingkasten. Deze zijn tot 30% goedkoper dan nieuwe exemplaren.

Bovendien zijn de gebruikte varianten gekeurd en geïnspecteerd door vaklieden, waardoor we de kwaliteit en veiligheid waarborgen. Zo geniet u van een robuuste stellingkast met een lange levensduur zonder grote uitgaven.

Bespaar 30% op gebruikte stellingkasten

Hoogwaardige stellingkast van metaal

L.P. Petersen voert een scala aan merken binnen het assortiment. Wij zijn 100% merkonafhankelijk. Wij selecteren daarom uitsluitend de betrouwbaarste merken, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Merken als Nedcon, Lundia, Bruynzeel, Redirack en Dexion komt u daarom geregeld tegen.

Weet u niet welk type stellingkast en/of merk bij uw magazijn past? Ook overige merken die niet weergegeven staan, hebben wij vaak op voorraad. Vraag om persoonlijk advies en wij bespreken graag de mogelijkheden!

Hoogwaardige stellingkast van metaal

Hogere arbeidsproductiviteit

Door goederen op te slaan in stellingkasten creëert u meer ruimte en overzicht. Hierdoor kan het personeel productiever werken. Handelingen in het magazijn gaan sneller en gemakkelijker, waardoor de efficiency toeneemt. Het stimuleert een hoge arbeidsproductiviteit op de werkvloer.

Efficienter werken en besparen op uw investering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij L.P. Petersen. Wij bieden u advies op maat en bespreken zo spoedig mogelijk de mogelijkheden.

Hogere arbeidsproductiviteit